4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Verzorgende IG ouderenzorg (20 uur p/w)

Start People Medi Interim PU Purmerend

Standplaats
Schagen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7299000580

Ben je behulpzaam en sociaal? Wil je de beste zorg, aandacht en begeleiding leveren aan cliënten? Ben je op zoek naar vakantiewerk of tijdelijk werk? Lees dan snel verder.

Voor onze opdrachtgever in omgeving Schagen zijn we op zoek naar een parttime Verzorgende IG voor de vakantieperiode. Je gaat werken in de ouderenzorg op een somatische of psychogeriatrische afdeling. Zowel fulltime als parttime zijn er mogelijkheden, je kunt zelf je voorkeur aangeven.

In de functie van Verzorgende IG verleen je basiszorg en verricht je verpleegtechnische handelingen passend bij je functie. Je coördineert de zorg en onderhoudt contacten met familie en andere zorgverleners. Je observeert, signaleert, rapporteert en zorgt voor een informatieoverdracht over de lichamelijke en geestelijke toestand van de cliënten. In je rol als Verzorgende IG ben je een echte pionier en netwerker en heb je het vermogen om met en tussen verschillende partijen te kunnen schakelen. Tevens stel je je klantgericht en dienstverlenend op en streef je naar de beste kwaliteit van zorgverlening.

Je kunt veel uren maken en je werkervaring en netwerk uitbreiden. Ben je na afloop van de zomerperiode nog beschikbaar? We hebben volop mogelijkheden om aan de slag te gaan!

De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • minimaal een diploma Verzorgende Niveau 3 (IG);
 • bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen horende bij niveau 3;
 • recente en relevante werkervaring;
 • beschikbaar voor dag-, avond-, nacht- en/of weekenddiensten;
 • in bezit van of bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.

Onze locatie is een verpleeghuis waar cliënten met een somatische of psychogeriatrische aandoening wonen. Je komt te werken in een team van enthousiaste medewerkers op één van de afdelingen binnen het verpleeghuis. De locatie beschikt over een mooie binnentuin en terras en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

In een huiselijke sfeer worden de cliënten verzorgd en verpleegd en is familie altijd welkom. Je komt te werken op één van de afdelingen in een team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s waar samenwerking hoog in het vaandel staat.

 • salariëring conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 35 (tussen de € 1838,58 en € 2668,93 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • een tijdelijk dienstverband van 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging;
 • beschikbaar voor minimaal 16 uur per week, meer uren zijn in overleg mogelijk tot 36 uur per week (afhankelijk van flexibiliteit en beschikbaarheid);
 • mogelijkheid om je eigen agenda te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie, voorbehouden handelingen)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Als we tot overeenstemming komen, nodigen we je uit op onze vestiging voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten.

Ben je enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op of stuur je (open) sollicitatie.
Heb je of volg je een zorggerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen via 5740@startpeople.nl of 0299-434645.