Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Verzorgende IG thuiszorg

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Apeldoorn
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7260000478

Als verzorgende zorg je voor een optimale en persoonlijke verzorging en begeleiding van de cliënten die intensieve zorg nodig hebben in de thuissituatie. Je hebt een afwisselend en uitdagend takenpakket waarbij je cliënten helpt bij hun dagelijkse activiteiten en ondersteunt bij de verzorging. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden voor je cliënten, waarbij het doel is dat deze zo lang mogelijk regie kan blijven houden in zijn of haar leven. Hierbij heb je oog voor zowel de professionele uitvoering van de zorg, als voor de beleving van de cliënt. Als er bijzonderheden zijn in het gedrag van een cliënt (sociaal, psychisch of lichamelijk), signaleer je dit en onderneem je actie. Je werkt samen met de wijkverpleegkundige en de andere collega’s uit jouw betrokken team.
Met jouw persoonlijke en menselijke aanpak, zorg je samen met je collega’s, iedere dag weer voor een glimlach op het gezicht van de klanten.

  • Je bent in het bezit van een diploma tot Verzorgende IG 3 (VIG);
  • Je bent cliëntgericht, sociaal, collegiaal en hebt een hart voor de ouderenzorg;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en auto.
  • Flexibel t.a.v. werkzaamheden en werktijden

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Onze opdrachtgever is een professionele organisatie voor ouderenzorg in Apeldoorn met diensten in de thuiszorg, woonzorgcentra, kleinschalig wonen, dagbehandeling en dagbesteding, voor mensen die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Zij ondersteunen de cliënten om, ondanks hun toenemende afhankelijkheid, toch hun eigen leven te kunnen leiden c.q. zichzelf te blijven.

Op deze mooie plek, die prima te bereiken is vanuit bijvoorbeeld; Deventer en Zutphen, werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s.
Als team heb je veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren.

  • Een tijdelijk dienstverband voor minimaal 3 maanden.
  • Het aantal uren zijn in overleg met jou.
  • Een salaris conform CAO-VVT FWG 35 met een max. van €2668,93 (op basis van een fulltime werkweek)
  • Een tijdelijke baan of vakantiewerk waarbij ruimte is om de cliënt persoonlijke aandacht te geven;
  • Reiskostenvergoeding conform de CAO-VVT;
  • Cursussen om je kennis up to date te houden zoals de jaarlijkse training 'voor behouden handelingen', 'til- en transfertechnieken' en een account voor Goodhabitz waarbij je onbeperkt toegang hebt tot alle trainingen.