Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Verzorgende IG Thuiszorg

Start People Medi Interim Friesland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0060944

Heb jij onlangs je diploma Verzorgende IG behaald en wil je graag je steentje bijdragen in de zorg en welzijn sector? Dan hebben wij een leuke functie voor je met veel verantwoordelijkheid en afwisseling.

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Verzorgende IG voor de thuiszorg. Je kunt snel beginnen en je opdracht loopt tot minstens eind oktober. Als verzorgende IG ga jij zelfstandig de wijk in en kom je bij de mensen thuis. Hierdoor is jouw werk erg divers. Je hebt te maken met cliënten die zeer uiteenlopende zorgvragen hebben. Denk bijvoorbeeld aan dementerende ouderen, cliënten die aan het revalideren zijn maar ook ouderen met chronische lichamelijke klachten.

Jij levert de zorg die ze nodig hebben. Natuurlijk help je de cliënten met de lichamelijke verzorging door te helpen met ADL en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de mensen een luisterend oor waardoor ze elke dag weer uitkijken naar jou bezoek. Je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en beschikt over een auto
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende diensten, bent enthousiast en hebt goede sociale eigenschappen

De cliënten van onze opdrachtgever verdienen een mooie dag. Dankzij jouw inzet kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun leven. Oprechte aandacht en deskundige zorg zijn de basis van hun denken en doen. Dit staat bij elke behandeling centraal. De organisatie luistert naar de wensen en behoeften van onze cliënten en sluiten zoveel mogelijk aan bij hun leefwijze. De organisatie kiest voor een positieve benadering en heeft het streven om, samen met de bewoners en hun familie, elke dag van waarde te laten zijn.

Voor onze opdrachtgever word je ingezet in het thuiszorgteam van Dronrijp. Goed te bereiken vanuit Leeuwarden of Franeker.

  • Salaris conform CAO VVT schaal 35, tot maximaal €2.764,- op basis van een volledige werkweek
  • Een afwisselende functie
  • Een tijdelijk dienstverband voor 20 uur per week parttime
  • ORT en reiskostenvergoeding conform CAO VVT
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving voor het volgen van trainingen en cursussen