Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Verzorgende IG VVT ZZP

Start People Medi Interim Roermond

Standplaats
Roermond
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0005039

Tel geen dagen, maar zorg dat de dagen tellen – Muhammad Ali

Deze quote sluit naadloos aan op jouw manier van werken. Jij hebt namelijk geen tijd nodig om vriendelijk te zijn. Jouw benadering, communicatie en handelen kenmerkt zich door het feit dat de cliënt zich gezien en gehoord voelt terwijl jij je ding doet. Je neemt je verantwoordelijkheid en levert kwaliteit. Als ZZP IG’er ben jij degene die deze specialisatie meeneemt naar de werkvloer. Je collega’s kijken al uit naar jouw komst!

Je werkdagen zijn dynamisch. Je taken afwisselend. Het ene moment ondersteun je iemand met wassen en aankleden, even later neem je iemands bloeddruk op en vervolgens leg je een puzzel of verzorg je een kleine activiteit in de gezamenlijke woonkamer. In de middag heb je nog contact met de fysio en een diëtist. Bij een bewoner prik je de bloedsuiker en je verzorgt nog een medicatieronde. Samen met een bewoner neem je nog even de tijd om te videobellen met haar dochter. Tussen de bedrijven door loop je zingend door de hal en creëer je een gezellige en optimistische sfeer!

Jij herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je past je gemakkelijk aan bij een nieuwe situatie of omgeving;
 • Je bent zelfstandig;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je bent emotioneel stabiel;
 • Je kunt snel schakelen;
 • Je hebt respect voor de eigenheid van de cliënt.

Harde eisen:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, niveau 3;
 • Je bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
 • Je kunt een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.

Hart voor mensen! Dat is wat ruim 8000 medewerkers en vrijwilligers van de organisatie met elkaar gemeen hebben. Met een ruim assortiment aan zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra staat deze organisatie in Noord- en Midden-Limburg klaar voor iedereen die zorg nodig heeft, van jong tot oud. Door open en eerlijk te communiceren, het uitspreken van verwachtingen en afspraken nakomen, voel je je bij hun welkom, gerespecteerd en rechtvaardig behandeld. De organisatie zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en alternatieven. Ze geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. Soms doen ze dit alleen, dan weer met anderen, maar altijd met respect voor ieders keuzes en voorkeuren. Ze hebben oog en oor voor elkaar. Een professionele behandeling, daar staan ze voor! Er zijn mogelijkheden van Roermond tot Venlo en Venray en veel kleine dorpjes die in de regio liggen.

Start People Medi Interim is een arbeidsintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket. Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste, tijdelijke baan of op zoek naar een mooie ZZP-opdracht als zelfstandig ondernemer, Start People Medi Interim kan jou helpen. We zijn dé specialist in uitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP-bemiddeling. Jouw werk is onze zorg!
Ons team bestaat uit 3 totaal verschillende, maar zeer enthousiaste en bevlogen dames: Karin Levels, Monique Siahaija en Kim Cremers. Wij gaan graag met je aan tafel om je het hemd van het lijf te vragen! Wat zijn je dromen? Waar liggen je ambities? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bij gewenste bemiddeling gaan we graag met je in gesprek over jouw ALL-IN tarief. We houden daarbij rekening met de ORT en reiskosten!

Wij gaan jou ondersteunen in de zoektocht naar nieuwe opdrachten en screenen deze tevens op zelfstandigheid, zodat er geen verkapt werknemerschap mogelijk is. Daarnaast maak jij gebruik van onze digitale ZZP-omgeving, wat de kwaliteit van het contract en dossier waarborgt. Door deze faciliteiten kun jij jezelf volledig richten op het leveren van kwalitatief goede zorg, zonder dat er onnodige risico’s worden gelopen.
Samengevat bieden we jou:

 • Hulp bij het binnenhalen van voldoende parttime of fulltime tijdelijke opdrachten per jaar;
 • Overname van administratie;
 • Persoonlijk contact;
 • Gebruik van ons digitale facturatie- en urenregistratiesysteem;
 • Screening op verkapt werknemerschap;
 • Via Start People heb je gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz.. Omdat je zelf kunt bepalen wanneer, wat en hoe je leert, gaat het eigenlijk vanzelf!

Hebben we je interesse? Nice! Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv en motivatie, dan nemen wij super snel contact met je op!