Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Verzorgende of verzorgende IG

Start People Medi Interim Limburg

Standplaats
Boxmeer
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0044904

Altijd al op een unieke historische locatie aan de maas willen werken?
Vanuit Nijmegen ben je in 25 minuten op deze prachtige locatie en vanuit Venray ben je binnen 20 minuten op je werkplek.
Als parttime verzorgende verleen jij de zorg die de bewoners nodig hebben. De zorgvraag van de bewoners vormt dan ook de basis voor jouw functie; jij zorgt ervoor dat bewoners goede zorg ontvangen. Je verplaatst je in hun behoeften en wensen en hebt oog voor de mens achter het ziektebeeld. Je stimuleert en begeleidt de bewoners bij activiteiten van het dagelijks leven en ondersteunt hen in hun zelfredzaamheid.
Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van toegewijde collega’s in een (kleinschalige) woongemeenschap. Samen zorgen jullie voor een warm thuis voor de bewoners, waarbij welzijn voorop staat en goede zorg is gegarandeerd. In jouw gemeenschap hebben jullie veel eigen regie en is de sfeer ongedwongen. Er wordt hard gewerkt, maar zeker ook veel gelachen! Het is een werkplek waar je als bewoner kunt rekenen op gastvrijheid, naastenliefde, naastenhulp en de allerbeste zorg op maat voor nu en straks.
Het betreft een baan met inhoud en perspectief, op een plek waar met hart en ziel wordt gewerkt en waar wordt ingezet op menselijke waarden. Vanuit de waarden Gastvrij, Zorgzaam en Spiritueel biedt deze werkplek diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Dit, zodat religieuzen en niet religieuzen uniek oud kunnen zijn en blijven. Kortom, een plek voor waardevol leven voor de bewoners en voor jou!.

Je bent een gediplomeerd verzorgende (IG) die mede vorm kan geven aan de kernwaarden van deze organisatie.
Je bent iemand die warme zorg vanzelfsprekend vindt en graag het verschil wil maken.
Je bent gastvrij, vriendelijk, hartelijk, hebt geduld, kan je goed inleven in de bewoners en hebt ook gevoel voor humor.
Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar voor onregelmatige diensten, maximaal contracturen is 28 uur per week.
Je bent iemand die graag weet wie je collega's zijn en daarom kiest voor een kleinere organisatie waar de lijnen kort zijn.
Je vindt het geven van persoonlijke aandacht belangrijk.
Je bent op zoek naar een vast baan, ook als baanveranderaar loop je geen risico omdat je direct bij de organisatie in dienst komt.

Bij deze organisatie staat wonen en werken vanuit de christelijke identiteit centraal met de nadruk op het feit dat ieder mens van waarde is. Dit woonzorgcentrum biedt verzorgingshuiszorg en verpleeghuiszorg, zowel bij somatische als bij psychogeriatrische problematiek. Maar ook tijdelijk wonen met zorg en zorg thuis. Dit alles in een natuurlijke woonomgeving op een unieke, historische locatie.

  • de kans om een nieuwe uitdaging met perspectief aan te gaan
  • een team met gezellige en toegewijde collega's in een (kleinschalige) woongemeenschap;
  • een vaste baan vanaf minimaal 16 uur per week en maximaal 28 uur per week;
  • marktconform salaris maximaal € 2762,34