Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime VIG of helpende

Start People Medi Interim Noord Holland

Standplaats
Haarlem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0055031

Ben jij een gediplomeerde verzorgende IG of helpende en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een organisatie in Haarlem zijn wij op zoek naar versterking, parttime en fulltime. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Je komt in een team te werken met enthousiaste collega’s in een kleinschalige of in een verpleeghuissetting. Samen met je collega’s biedt je zorg aan de bewoners passend bij je opleidingsniveau. Als helpende zal je je richten op de persoonlijke verzorging en begeleiding, waar je als verzorgende IG meer verantwoordelijkheid draagt en het voortouw neemt en je collega’s daarin meeneemt. Daarnaast heb je regelmatig overleg met behandelaars en collega’s en zal je ook contact onderhouden met familie van de bewoners.

  • Je beschikt over een diploma verzorgende IG of helpende niveau 2;
  • Je bent bereid om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 16 uur per week, maar dit mogen ook meer uren zijn

Deze organisatie is gespecialiseerd in ouderenzorg, bestaande uit 8 locaties. De bewoners staan centraal en op alle 8 de locaties is het grootste belang om mensen zich thuis te laten voelen. Dit wordt gerealiseerd door ze te ondersteunen in hun dagelijkse routine, maar ook door het creëren van een veilige en warme omgeving.
Alle locaties bevinden zich in Haarlem, goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer vanuit onder andere Leiden en Amsterdam.

  • Je krijgt een contract met tijdelijk dienstverband voor minimaal 16 uur per week, zowel parttime als fulltime mogelijk;
  • Je ontvangt een marktconform salaris volgens CAO VVT. Een helpende wordt ingeschaald in FWG 25 minimaal €11,90 bruto per uur en maximaal €16,33 bruto per uur. Een verzorgende IG wordt ingeschaald in FWG 35 minimaal €12,52 bruto per uur en maximaal €18,18 bruto per uur