Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Woonbegeleider gehandicaptenzorg gezocht!

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Raalte
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7260000477

De gehandicaptenzorg. Een dynamische en dankbare setting om in te werken. Het ondersteunen en verzorgen van de bewoners zorgt voor veel voldoening en ontzettend veel werkplezier.

Als enthousiaste begeleider op deze mooie locatie gelegen tussen Deventer en Zwolle ga jij je inzetten op een kleinschalige woonlocatie. De cliënten zijn al wat ouder en hebben een verstandelijke beperking, NAH of dementie. In de woningen wordt 24- uurs zorg geboden. Hierdoor is jouw rooster onregelmatig maar je mag natuurlijk altijd wel je voorkeur uitspreken. Dus als je graag in de nachten werkt of op specifieke dagen, dan zal hier (indien mogelijk) rekening mee gehouden worden.

Op de de woonlocatie wonen cliënten die begeleiding nodig hebben in combinatie met een lichte zorgvraag. Gedurende de ochtenden voer je samen met je dienstdoende collega de ADL uit. De rest van je dienst voer je zelfstandig uit. Een zeer verantwoordelijke functie dus! Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt? Lees dan snel verder!

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

 • Je biedt structuur, regelmaat en duidelijkheid voor de bewoners;
 • Je kan vanuit jouw eigen creativiteit omgaan met onverwachte situaties;
 • Met je positieve instelling haal jij het beste uit de bewoners, daarbij kijk je naar de mogelijkheden en talenten van de bewoners;
 • Je biedt professionele en warme zorg aan de bewoners.

De opdracht betreft een tijdelijk dienstverband van gemiddeld 24 tot 28 uur (minder uren zijn ook bespreekbaar) in de maanden juni, juli en augustus.

 • Je bent een professionele begeleider die zich graag inzet voor de oudere doelgroep binnen de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding op MBO niveau 3: MMZ of VIG;
 • Je vindt het geen probleem om in de rustige uurtjes ook wat huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren;
 • Je hebt ervaring in alleen en zelfstandig werken en bent sterk gericht op de mogelijkheden van de bewoner;
 • Je staat stevig in je schoenen en kan inspelen op onverwachte situaties en onverwacht gedrag / behoeften;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor een goede afstemming en samenwerking met je collega’s binnen het team.

Onze opdrachtgever heeft een kleinschalige woonlocatie speciaal voor bewoners met een verstandelijke beperking die al wat ouder zijn. Momenteel wonen er ook ouderen met geheugenproblemen. Er zijn 3 woningen voor 6 bewoners. In totaal wonen hier dus 18 mensen. Bewoners hebben een eigen woon/slaapkamer en badkamer. Het is een modern gebouw, waarin licht en ruimte een belangrijke rol spelen. In een ongedwongen sfeer zijn een veilig en warm thuis belangrijke waarden.

Op de woongroep gaat het om ouder worden en de behoefte aan samen zijn. Daarnaast kunnen de bewoners zich terugtrekken op hun eigen kamer. Naast de dagelijkse begeleiding is er sprake van lichamelijk verzorging. De begeleiding van de bewoners is vooral gericht op het stabiliseren van vaardigheden, het inspelen op achteruitgang en het streven naar het gevoel van een warm thuis. Het bieden van structuur en duidelijkheid is daarbij van belang.

 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. € 2675,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Een werkomgeving waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen;
 • Een leuke uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden gedurende de zomerperiode;
 • De mogelijkheid om via GoodHabitz onbeperkt online trainingen te volgen die jouw kennis op verschillende gebieden kunnen uitbreiden.