Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime zaterdag magazijnmedewerker gezocht

Start People Inhouse Services - A.S. Watson B.V.

Standplaats
Heteren
Opleidingsniveau
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1830000046

Op zoek naar parttime werk op de zaterdag? Wil jij jouw bankrekening lekker aanvullen en ben je flexibel inzetbaar, zijn wij op zoek naar jou! Voor een logistiek distributiecentrum in Heteren (omgeving Arnhem) zoeken wij magazijnmedewerkers. Als magazijnmedewerker zorg je voor de bevoorrading van o.a. de winkels van Kruidvat. Je kan afwisselende werkzaamheden doen: van in- en uitpakken van artikelen, verzamelen van producten tot het sealen en verzendklaar maken van pallets.

Wat wij van jou vragen is het volgende:

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je hebt de mogelijkheid om zelf naar Heteren te komen (auto/fiets/ov)

We hebben verschillende mogelijkheden, zo kan jij alleen in de ochtend of middag werken, maar je kan ook in wisselende ploegen werken. Een echte flexibele bijbaan dus! Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

A.S. Watson is een logistiek centrum gevestigd in Heteren. Jij zorgt samen met jouw team voor de dagelijkse bevoorrading van de winkels van Trekpleister en Kruidvat. Er is een gezellige, open sfeer aanwezig met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen op de afdelingen.

  • Het werk is afwisselend en er is een informele werksfeer
  • Je ontvangt een fijn uurloon: vanaf 22 jaar EUR 11,12 exlusief. ADV-vergoeding.
  • Daarnaast ontvang je een toeslag voor het werken in ploegendienst. Op de zaterdag verdien je bijna 16 euro bruto per uur!
  • Er is een fijne kantine aanwezig, waar je voor een goede prijs een warme of koude maaltijd kan vinden.
  • Tijdens vakantie is er extra vakantiewerk en kan je extra beschikbaarheid doorgeven
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding vanaf 10 km,