Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Zorghulp

Start People Medi Interim PU Groningen

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0028384

Parttime Zorghulp gezocht.

Kan het jou niet gauw vies genoeg zijn? Draai jij je hand niet om voor een gesprek met een bewoner? Ben je gastvrij en heb je oog voor de mensen in de huiskamer? Vind je het maken van het avondeten voor een groep van minimaal 8 bewoners een leuke uitdaging? Heb jij ervaring in het werk binnen een zorginstelling en affiniteit met ouderen en/ of cliënten met een verstandelijke beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou, lees snel verder en we zien graag jou sollicitatie tegemoet.
Als huishoudelijk medewerker in een zorginstelling zorg jij er voor dat de cliënten in een schone omgeving kunnen leven en wonen. Je zorgt er voor dat de algemene ruimtes, zoals de hal, toiletten en ontmoetingsruimtes worden gereinigd. Daarnaast draag je als gastvrouw ervoor dat de bewoners die op de huiskamer zitten, het gezellig hebben. Je maakt een praatje met wie dat maar wil, helpt met eten en drinken, ontvangt de gasten van de bewoners en je bent de oren en ogen van de verzorging. Wanneer je kiest voor diensten als kok in een zorginstelling ga je koken voor groepen van minimaal 8 bewoners in de huiskamer. Alles wat je voor het diner die dag nodig hebt staat al op je te wachten. Wanneer je het menu leest, ga je vol enthousiasme aan de slag en betrekt de bewoners bij het maken van een heerlijk diner voor die avond.
De diensten waarop je zult worden ingezet, bevinden zich vaak in de ochtend vanaf 07.30/08.00 uur of vanaf de middag tot laat in de avond. Bij aankomst op de locatie zul je veelal even aan moeten bellen. Je kunt op de afdeling in aanraking komen met cliënten, we gaan er van uit dat je weet hoe hier mee om te gaan.
Het werk als parttime zorghulp medewerker voor Start People Medi Interim is goed te combineren met bijvoorbeeld je gezin, een studie, je hobby of een andere baan. Door middel van een planning, kun je zelf je beschikbaarheid aangeven. Hierdoor plannen we je in op de momenten die jou het beste passen. Je blijft hierdoor flexibel met je inzet.

Wie ben je?

 • Jij bent de Zorghulp die ervaring heeft in het schoonmaken en -houden van een zorginstelling.
 • Je bent inzetbaar in de ochtenduren en het geeft jou een voldaan gevoel om voor een ander een schoon klimaat te creëren.
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg of cliënten met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt oog voor de bewoners en de gasten op de afdeling.
 • Je hebt ervaring in het koken voor grote groepen.
 • Je bent parttime en flexibel beschikbaar, ook in de avonden en weekenden.
 • Rijbewijs en auto zijn in deze een pré
 • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van deze procedure.

Over het bedrijf:

Je gaat aan de slag bij een organisatie welke locaties heeft in de ouderen- en gehandicaptenzorg verspreid in Wolvega, Heerenveen, Sneek, Drachten en omstreken.
Doel van de organisatie is om de cliënten een vertrouwde en veilige woon-, werk- en leefomgeving te bieden. Samen met de collega’s binnen de zorginstelling wordt deze doelstelling nagestreefd.

Wat bieden wij jou:

 • een tijdelijk parttime dienstverband; flexibel;
 • Een salaris conform de CAO gehandicaptenzorg, FWG 15. Met een minimum van €1156 per maand en een maximum van €2153 per maand;
 • Een reiskostenvergoeding van € 4,80 per dienst per dag.
 • Een onregelmatigheidstoeslag voor de avonden (vanaf 20.00 uur) en weekenden.
 • Meer dan 100 gratis trainingen om jezelf te ontwikkelen via Goodhabitz;
 • De mogelijkheid tot het volgen van gratis trainingen, scholingen en cursussen zoals een training Bedrijfshulpverlening.