Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Pedagogisch Medewerker BSO Parttime

Start People Medi Interim Utrecht / Flevoland

Standplaats
Hilversum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0029164

Yes de BSO mag weer open vanaf maandag 19 april en wij zijn op zoek naar jou!
Wil jij kinderen graag een leuke tijd bezorgen als ze op de opvang zijn? Zodat ze ‘s avonds bij het eten vol verhalen zitten met alle leuke dingen die ze die dag hebben beleefd?

En vind jij het leuk om allerlei activiteiten te doen zoals verstoppertje, een balspel, tafeltennis en kastelen bouwen in de zandbak? Dan is dit de vacature in de kinderopvang die jij zoekt!

Wanneer je als flexkracht aan het werk gaat ben je flexibel inzetbaar op kinderdagverblijven en/of buitenschoolse opvanglocaties in Hilversum, Amersfoort en/of Soest. Wanneer je aan slag gaat op een kinderdagverblijf ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen tussen de 0 - 4 jaar. Als je aan het werk gaat op een buitenschoolse opvang (bso) ga je samen met kinderen tussen de 4-12 jaar op avontuur. Na schooltijd (in de schoolvakanties hele dagen) komen de kinderen naar de bso om samen met jou allerlei leuke, gezellige, stoere, spannende en creatieve activiteiten te doen: hutten bouwen, gitaar spelen, dansen, koken, schilderen, toneelspelen en meer.

We zoeken pedagogisch medewerkers die flexibel inzetbaar zijn en graag in de kinderopvang of BSO willen werken. Je werkdagen zijn in principe verdeeld over de week van maandag t/m vrijdag. Je komt in een pool van pedagogisch medewerkers terecht. Hierin kan je zelf je werktijden bepalen en aangeven d.m.v. een app. Perfect te combineren met het drukke gezinsleven of als bijbaan naast je huidige werk.
Alles in overleg met jouw wensen.

 • Een relevant diploma zoals spw, pabo, sph of onderwijsassistent;
 • bereidt om een VOG aan te vragen;
 • beschikbaar voor minimaal 8 uur in de week;
 • bij voorkeur al (stage) ervaring in de kinderopvang en/of BSO.

Betrokken bij elkaar, bevlogen op de inhoud en altijd in beweging. Deze organisatie voelt zich verbonden met kinderen, ouders en collega’s en staan voor de kwaliteit van onze opvang. Dit vak doe je met hart en ziel en daarin willen ze steeds beter worden. Dat betekent ook dat deze organisatie zelf ontwikkelen, actief meedenken met ouders en partners en op de toekomst gericht zijn. Dat zie je terug bij de medewerkers op de 75 vestigingen van deze organisatie die dagelijks vol passie samen groeien met plezier.

Start People Medi Interim bemiddeld zorgprofessionals in de zorg en welzijn. Binnen Start People Medi Interim is een leuk en enthousiast team van zorgprofessionals werkzaam via onze flexpool in verschillende functies zoals begeleiders en pedagogisch medewerkers.

 • Een bruto uurloon tussen de €13,07 - €17,84 (Schaal 6 CAO Kinderopvang);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO Kinderopvang;
 • Opleidingen zoals Kinder-EHBO en BHV;
 • Daarnaast krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen voor o.a. je persoonlijke ontwikkeling;
 • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Pensioenopbouw;
 • We bieden je een contract voor bepaalde tijd met flexibele uren.

Ben je enthousiast en wil jij je graag flexibel inzetten als pedagogisch medewerker?
Dan komen wij graag met je in contact en kunnen wij onder genot van een kopje koffie de mogelijkheden bespreken. Wij zien jouw sollicitatie dan graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking met jou.
Bellen of mailen kan ook op: 088-0045810- of mediinterimutrecht@startpeople.nl.