Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Start People Medi Interim Overijssel

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0046539

Wil jij kinderen graag een leuke tijd bezorgen als ze op de kinderopvang zijn? Zodat ze ‘s avonds bij het eten vol verhalen zitten met alle leuke dingen die ze die dag hebben beleefd?
En vind jij het leuk om allerlei activiteiten te doen zoals verstoppertje, een balspel, tafeltennis en kastelen bouwen in de zandbak? Dan is dit de vacature in de kinderopvang die jij zoekt!
Wanneer je als flexkracht aan het werk gaat ben je flexibel inzetbaar op kinderdagverblijven en/of buitenschoolse opvanglocaties in Arnhem, Nijmegen en Wageningen. Wanneer je aan slag gaat op een kinderdagverblijf ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen tussen de 0 - 4 jaar. Als je aan het werk gaat op een buitenschoolse opvang (bso) ga je samen met kinderen tussen de 4-12 jaar op avontuur. Na schooltijd (in de schoolvakanties hele dagen) komen de kinderen naar de bso om samen met jou allerlei leuke, gezellige, stoere, spannende en creatieve activiteiten te doen: hutten bouwen, gitaar spelen, dansen, koken, schilderen, toneelspelen en meer.
We zoeken pedagogisch medewerkers die parttime beschikbaar zijn en graag via onze flexpool in de kinderopvang willen werken.
Via onze app kan je zelf je beschikbaarheid opgeven. Wij bellen/ appen je zodra we diensten hebben ontvangen. Van ons ontvang je de tijden en locatie van de dienst. Het is aan jou of je deze dienst wil draaien. Jij bent dus baas over je eigen agenda en kan op deze manier dit leuke werk mooi combineren met je privéleven en eventueel andere baan.

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma zoals spw, sph of onderwijsassistent.
  • Je hebt een 3F taalcertificaat.
  • Je wil graag flexibel werken en je vindt het een uitdaging om nieuwe activiteiten te organiseren voor kinderen;
  • Enige ervaring als pedagogisch medewerker in de kinderopvang is zeker een pre.

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. En daaraan bijdragen vindt onze opdrachtgever de belangrijkste taak. Zelfvertrouwen dát is het mooiste dat ze hen kunnen geven. Door een warme sfeer te creëren waarin ieder kind zichzelf kan zijn. Door hun nieuwsgierigheid te prikkelen in een uitdagende omgeving. Ze geven kinderen de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen en samen te lachen. Een keer te vallen en weer op te staan. En vooral eens buiten de lijntjes te kleuren.

Zie jij jezelf al onderdeel zijn van onze flexpool en leuke diensten draaien op de diverse locaties van onze opdrachtgever, reageer dan snel.! Wij nemen binnen 48 uur contact met je op en als je opleiding en werkervaring voldoende aansluit plannen we een kennismakingsgesprek in.

  • Een functie als pedagogisch medewerker op diverse mooie locaties zodat je veel afwisseling hebt en ervaring op kan doen.
  • Je krijgt van ons een tijdelijk contract met dikke kans op verlenging.
  • Bruto uurloon tussen de €13,07 - €17,84 (Schaal 6 CAO Kinderopvang).
  • Reiskostenvergoeding conform CAO Kinderopvang.
  • Cursussen om je kennis up to date te houden zoals Kinder-EHBO en BHV
  • Daarnaast ontvang je ook nog een account voor Goodhabitz, een digitale leeromgeving waar je onbeperkt toegang hebt tot allerlei leuke en interessante trainingen.

Past deze flexibele parttime functie perfect bij jou? Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw motivatie en cv! Reageren kan via de "solliciteren" button op onze website.
Heb je verder nog vragen over de vacature? Mail ons via mediinterimoverijssel@startpeople.nl of bel ons op 088-0045802
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking!