Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Pedagogisch medewerker Kinderopvang parttime

Start People Medi Interim Overijssel

Standplaats
Deventer
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0061680

Heb jij passie voor maatschappelijke kinderopvang en stimuleer jij kinderen graag om hun eigen talenten aan te spreken?
Voor een maatschappelijke kinderopvang in Deventer, zonder winstoogmerk, zijn wij op zoek naar pedagogisch medewerkers voor zowel de kinderopvang, de bso en de peuterspeelzaal. Je kijkt door de ogen van het kind en verplaatst je in hun belevingswereld. Je realiseert een veilige, uitdagende leef-, leer- en ontwikkelomgeving, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Tijdens jouw werk verrijk jij de de kindontwikkeling door een rijke en uitdagende omgeving te creëren. Je houdt het ontwikkelingsproces van ieder kind in de gaten en vertaalt jouw bevindingen naar de praktijk, uiteraard betrek jij de ouders/ verzorgers van het kind hierbij.

Binnen de kinderopvang is veel ruimte om je breed te ontwikkelen in het vak en als professionals en collega's wordt deze kennis gedeeld zodat de teams elkaar kunnen versterken. De diverse locaties zijn in Deventer en zijn ook goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Apeldoorn of Zutphen.

  • Je bent in het bezit van een afgeronde en kwalificerende opleiding op minimaal mbo 3-niveau. Dit is bij voorkeur een opleiding tot onderwijsassistent, sociaal pedagogisch medewerker;
  • Ben je starter of al ervaren? Er zijn veel mogelijkheden die we graag met jou bespreken;
  • Je bent in het bezit van een Nederlands 3F-taalcertificaat en als je een VVE-certificaat hebt is dat zeker een pre.
  • Je hebt pedagogische kennis van, en inzicht in, de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, plus bso leeftijd.

Deze maatschappelijke kinderopvang in de omgeving van Deventer kenmerkt zich door: samen spelen, samen leren, samen ontwikkelen en vooral samen plezier maken. Dat vormt de basis voor het pedagogisch beleid. Een stabiele wereld creëren met structuur en veiligheid, waardoor het kind de vrijheid voelt om zich te ontwikkelen in zijn/haar tempo. Ze begrijpen de behoefte van het kind en handelen daar naar en geloven in een persoonlijke benadering naar ouders.

Met passie en betrokkenheid verzorgen zij al ruim 30 jaar de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. In Deventer hebben ze zeven kinderdagverblijven verspreid over de hele stad. Er zijn 16 buitenschoolse opvang locaties en 15 peuterspeelzalen.

Zie jij jezelf al onderdeel zijn van deze mooie kinderopvang reageer dan snel.! Wij nemen binnen 48 uur contact met je op en als je opleiding en werkervaring voldoende aansluit plannen we een kennismakingsgesprek in.

  • Een functie als pedagogisch medewerker met een bruto uurloon tussen de €13,07 - €17,84 (Schaal 6 CAO Kinderopvang)
  • Over het aantal uren en naar welke doelgroep jouw voorkeur uit gaat, gaan we heel graag met jou in gesprek. Er zijn veel mogelijkheden om rekening te houden met jouw voorkeuren;
  • Je krijgt van ons een tijdelijk contract met dikke kans op verlenging.
    .* Reiskostenvergoeding conform CAO Kinderopvang.
  • Cursussen om je kennis up to date te houden zoals Kinder-EHBO en BHV

Daarnaast ontvang je ook nog een account voor Goodhabitz, een digitale leeromgeving waar je onbeperkt toegang hebt tot allerlei leuke en interessante trainingen.

Past deze functie perfect bij jou? Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw motivatie en cv! Reageren kan via de "solliciteren" button op onze website.
Heb je verder nog vragen over de vacature? Mail ons via mediinterimoverijssel@startpeople.nl of bel ons op 088-0045802
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking!