Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Persoonlijk Begeleider parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0025667

Gezocht: de beste zorgprofessional! Weet jij precies wat onze bewoners nodig hebben? Ben jij deskundig, maar wil jij jezelf ook verder blijven ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar jou!

Op deze locatie wonen drie bewoners en werk je intensief samen met twee andere collega's. Er wordt gewerkt met de Triple C methode. Door een voorspelbaar, herkenbaar, zinvol en gevarieerd dagprogramma aan te bieden, bevorderen we een professionele hechtingsrelatie. Hierbij houden we, vanuit een multi disciplinair team, rekening met wat bewoners kunnen en aankunnen.

Als persoonlijk begeleider werk je nauw samen met je collega’s en gedragsdeskundigen. Je hebt de regie over de behandelplannen van bewoners met een intensieve behandelvraag. Hierbij krijg je te maken met inhoudelijke uitdagingen, daarom is het van groot belang om samen met je bewoner verder te komen. Zij hebben jou hierbij nodig, dit gaat vaak in kleine stappen. Jij maakt het verschil vanuit je expertise, samen met je team of vanuit creatieve ideeën. Want samen kunnen we de kwaliteit van de zorg verbeteren en samen kunnen we alles! Verdere werkzaamheden die bij je functie horen zijn:

  • Aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
  • Actief deelnemen aan overleggen met het team en externe instanties.

Jij bent een enthousiaste persoonlijk begleider die bewust kiest voor deze doelgroep. Jij bent sensitief, creatief en responsief. Je staat stevig in de schoenen en schrikt niet van agressie. Je draagt graag bij aan de processen en aan de sfeer in het team. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo niveau 4.

Voorwaarde voor de benoeming is een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) verplicht. Deze vragen wij uiteraard voor je aan!

Als je uitdaging zoekt in combinatie met een locatie waar je echt het verschil kunt maken als begeleider, dan zit je hier goed!Binnen deze gehandicaptenzorg organisatie wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. De locatie ligt in een prachtige woonwijk in Drachten, waar bewoners hun thuis hebben en intensieve begeleiding krijgen.

Je komt werken bij een unieke locatie met een club begeleiders die erg bevlogen zijn in hun werk en samen voor de zorg staan. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, en we het belangrijk vinden dat jij de kans krijgt om je verder te ontwikkelen, krijg je toegang tot een online module waarin je verschillende trainingen en cursussen kunt volgen. Daarnaast ontvang je:

  • Salaris volgens de cao gehandicaptenzorg, FWG 40 van minimaal €1898,-- en maximaal €2807,-- op basis van een fulltime dienstverband met vakantiegeld en verlofuren;
  • Een half jaar contract voor 24 tot 32 uur per week en bij goed functioneren verleninging of een vaste aanstelling;
  • Onregelmatigheidstoeslag als je 's avonds, 's nachts of in het weekend werkt;
  • Reiskosten vergoeding voor woon-werk verkeer van €4,80 netto per gewerkte dag;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholingen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we de vacature met je door. Wij vertellen je over onze werkwijze en bespreken de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en zullen je uitnodigen voor een gesprek bij ons op de vestiging in Drachten.

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 088-8379940. Reageren kan via de onderstaande button 'solliciteren'.