Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Picker en Packer Warehouse

Start People Venlo XL

Standplaats
Venlo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0056106

Voor onze opdrachtgever Geodis in Venlo zijn wij op zoek naar picker en packers. In de functie van picker / packer ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van orders aan de hand van orderpicklijsten en/of zorg je ervoor dat de order op de juiste manier het warehouse verlaat.

In deze afwisselende functie ziet een werkdag er als volgt uit:

 • Scannen van de orders en registreren in het systeem.
 • Picken / verzamelen van orders in het magazijn met een handscanner.
 • Het verpakken van de orders die gereed zijn gemaakt.
 • Indien je gecertificeerd bent hebben we ook mogelijkheden als heftruck en- of reachtruckchauffeur.

Je zorgt er samen met je collega's voor dat de orders van onze klant op tijd en met de juiste kwaliteit de deur uitgaan. Juist dat vind je een uitdaging en aan dat gehele proces draag jij graag je steentje bij. Je verantwoordelijkheidsgevoel richting de klant en collega’s is groot, pas als de orders de deur uit zijn is de klus klaar!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de logistiek? En ben jij fulltime beschikbaar in dagdienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze functies zoeken wij kandidaten die enige ervaring hebben met het werken in de logistiek/magazijn. Daarnaast ben je gemotiveerd om nieuwe dingen te leren en ben je graag fysiek bezig.
Ook is het belangrijk dat:

 • Je bent fulltime beschikbaar in dagdienst tussen 7.00 en 18.00 uur.
 • Je bent op zoek naar een baan voor een langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en/of Engelse taal.
 • Je voelt je prettig om in hectische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is.
 • Je bent een teamspeler die pas naar huis gaat als het werk klaar is.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare werkgever, met stabiele werkuren, een prettige werksfeer en wil je in een team werken met een diversiteit aan collega's? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Je gaat deel uit maken van een hecht team van circa 70 collega's en gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de orders van een vijftal klanten uit de fashion en hightech industrie. Er zijn diverse afdelingen en functies waardoor de werkzaamheden afwisselend zijn en we zullen samen kijken welke afdeling en werkzaamheden aanluiten op jouw wensen.

Je komt te werken bij onze opdrachtgever Geodis in Venlo. Komt het bedrijf jou bekend voor? Geodis is namelijk een van de grootste Supply Chain organisaties in de wereld. Geodis staat bekend om haar vermogen om wereldwijd, multi-modaal, elke stap in de logistieke keten te beheersen zoals distributie, logistiek, weg-, lucht- en zeevracht, groupagevervoer, expressservice, freight forwarding en reverse logistics. GEODIS ontwerpt oplossingen en stemt goederenstromen op elkaar af.

Binnen deze organisatie is veiligheid en welzijn zeer belangrijk. Er zijn diverse afdelingen en functies waardoor de werkzaamheden afwisselend zijn. Jij komt te werken in een van de grootste magazijnen van de regio. Geodis Logistics in Venlo ligt op het bedrijventerrein Trade Port West en is zowel goed met het openbaar vervoer als met de auto te bereiken!

Binnen deze internationale organisatie krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zodat je allround inzetbaar bent binnen de verschillende sites van Geodis. Je start met een Fase A uitzendovereenkomst met een vaste urengarantie voor onbepaalde tijd. Bij goed functioneren bestaat er de mogelijk tot het verkrijgen van een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

 • Een fulltime baan bij een van de grootste spelers in de logistiek
 • Start salaris van €11,31 bruto per uur (gecerticifeerd personeel €11,76)
 • ADV toeslag van €0,15 cent per uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km op basis van woon- werkadres
 • Je bouwt 25 verlofdagen op, op basis van een fulltime werkweek.
 • Mogelijkheden tot het behalen van certificaten zoals hef- reachtruck en/of EPT

Ben jij per direct beschikbaar voor een uitdagende baan binnen een dynamische organisatie? Twijfel niet langer en reageer op deze vacature!