Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Planner

Start People Veendam

Standplaats
Kolham
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1158003296

Wij zijn op zoek naar een planner voor de serviceafdeling. In deze functie zorg je ervoor dat de onderhoudsmonteurs op een efficiënte manier worden ingepland. Daarnaast maak je een onderhoudsplanning voor jaarlijks onderhoud bij de opdrachtgevers. Je hebt contact met opdrachtgevers en inspectiebureaus voor het maken van afspraken, voor het verrichten van onderhouds- of inspectiewerkzaamheden. Daarnaast zorg je voor een correcte afhandeling van werkbonnen en servicebonnen. Je verwerkt rapportages en stelt op verzoek rapportages op. Je zorgt dus voor de planning, communicatie richting de opdrachtgever en je houdt toezicht op de certificeringstrajecten. Als er een afdelingsoverleg is of een monteursbijeenkomst, dan sluit je hierbij aan en heb je een proactieve rol.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met een proactieve instelling. Je bent communicatief vaardig en pakt nieuwe werkzaamheden snel op. Je bent een teamplayer en ziet het werk liggen. Je weet precies waar je je collega’s kunt ondersteunen en stelt je actief op binnen de organisatie.

Het is een echt familiebedrijf waarbij oplossingsgerichtheid erg belangrijk is. Het meedenken met de klant en het uitbrengen van het beste advies staan voorop. Binnen de organisatie werken veel specialisten en er is veel kennis van techniek aanwezig binnen de organisatie.

Het betreft een fulltime functie voor ongeveer 5 maanden binnen een leuke organisatie. We bieden een marktconform salaris en een leuke afwisselende baan. Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als planner of iets vergelijkbaars? Neem dan contact met ons op!