Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Planner Allinq

Start People Harderwijk

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0051999

Voor de functie van planner bij Allinq zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en de planningen zo efficiënt mogelijk maakt. Sta jij stevig in je schoenen en weet jij je hoofd koel te houden in een hectische omgeving?

Als planner ben je dagelijks bezig met het maken van planningen voor de uitvoering van het werk, product of de dienst die we leveren. Deze planningen moeten conform de klantwensen zijn en zo efficiënt mogelijk. Jij bent de aanjager die orde kan houden in de chaos, wanneer er iets aangepast moet worden in de huidige planning zorg jij ervoor, dat de planning weer rond is. Hiervoor is je telefoon een belangrijk instrument, je hebt zowel intern contact, als met de ploegen buiten. Daarom ben jij niet bang om de telefoon te pakken en houdt contact met uitvoerders, projectleiders en met de klant. Daarnaast houdt je je bezig met de productiebewaking over door de klant afgesproken KPI’s. Je bent hierin ook verantwoordelijk voor het aan- en afmelden van de binnenkomende opdrachten. Je zorgt voor voldoende capaciteit voor de uitvoering van de werkzaamheden en een efficiënte inzet van de beschikbare capaciteit. Je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen de belangen van de klant, organisatie én van de medewerkers. Om hier invulling aan te geven heb je goede communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en analytisch vermogen.

 • Je hebt mbo+ / hbo werk en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent energiek, communicatie vaardig en niet bang om te telefoon te pakken;
 • Je durft het voortouw te nemen en kan goed prioriteiten stellen;
 • Je bent daadkrachtig en weet je werkzaamheden op orde te houden;
 • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en communiceert netjes en duidelijk;
 • Je bent gedreven om steeds beter te worden in je vak.

Allinq is onderdeel van de Allinq Group en heeft haar hoofdkantoor in Nederland (Harderwijk). Er werken circa 2.000 medewerkers voor de Allinq Group. Allinq is internationaal actief en heeft ook vestigingen in Duitsland en Denemarken.
Als specialist in telecominfrastructuur leveren wij meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Met vele decennia ervaring in verbindingstechnologie helpen we hen om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen.

 • Voor deze functie zijn wij op zoek naar 2 planners;
 • Een fulltime baan tussen de 32 - 40 uur;
 • Een salaris tussen de € 2.667 en € 3.080 o.b.v. 40 uur;
 • Je ontvangt een laptop en mobiele telefoon van de zaak;
 • Een gezellig team bij een groot bedrijf waar ruimte is voor ontwikkeling en gezelligheid door middel van jaarlijkse BBQ's en borrels.