Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Planner | Start People Medi Interim

Start People Medi Interim Amersfoort

Standplaats
Amersfoort
Opleiding
MBO
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
7290000619

Word jij enthousiast van organiseren en plannen? Weet jij de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek in te zetten?
Dan is onze vacature voor Planner bij Start People Medi Interim Amersfoort iets voor jou!

Er is elke dag weer een tekort aan zorgprofessionals. Aan jou als planner de dankbare taak om ons grote bestand met zorgprofessionals zo passend mogelijk te benutten, maar uiteraard ook om deze uit te breiden. Opdrachtgevers kunnen op jou rekenen, want jij krijgt het steeds weer voor elkaar om de werkroosters rond te krijgen. Ook als er lastminute een ziekmelding binnenkomt of wanneer iemand 4 weken op vakantie gaat. Je hebt veel persoonlijk contact met zowel de zorgprofessionals als de opdrachtgevers, waardoor je altijd en overal de juiste matches weet te maken! Je gaat vanuit de vestiging in Amersfoort werkzaam zijn in de regio Midden Nederland en Gelderland.

Wij zijn een gedreven en betrokken team waarin je 4 directe collega’s zult hebben. De rest van de verdieping bestaat uit collega’s van andere onderdelen van USG People. Er heerst op de gehele vloer een relaxte, informele sfeer waarbij een grapje op zijn tijd erg wordt gewaardeerd. We lunchen meestal gezamenlijk aan de grote tafel en doen buiten werktijd regelmatig wat gezelligs met z’n allen.

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Commercieel en administratief vaardig;
 • Ervaring met plannen / roosteren van medewerkers is een pré;
 • Rijbewijs (je bent bereid te reizen naar klanten in de gehele regio);
 • Affiniteit met de zorgsector.

Start People Medi Interim is dé dienstverlener die zorgprofessionals inzet bij diverse instellingen, ziekenhuizen, dokters- en tandartspraktijken enz. Dit doen we al meer dan veertig jaar voor opdrachtgevers in het hele land. Wij bemiddelen zorgprofessionals naar een baan die past bij zijn/haar mogelijkheden en ambities. Hiermee leveren wij onze opdrachtgevers goede en gemotiveerde zorgprofessionals op het juiste moment.

 • Je startsalaris bedraagt op fulltime basis als planner tussen € 1946 en € 2518 bruto per maand, afhankelijk van je relevante werkervaring;
 • Een contractduur (bepaalde tijd) voor 7 maanden met mogelijkheid tot verlening (vast dienstverband);
 • Een bonusregeling per kwartaal, op basis van de resultaten;
 • Interne opleidingen en toegang tot meer dan 100 online trainingen;
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris;
 • Laptop;
 • Vakantiegeld (8%). Je kiest zelf wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wilt krijgen.

Wil je meer informatie over de vacature of solliciteren, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088-0045810 of per mail 5731@startpeople.nl. Je kunt vragen naar Marloes van Andel of Aylin Sancak.