Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Planner Telecom

Start People Harderwijk

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Telecom
Vacaturenummer
1AV0060026

Als planner ben je dagelijks bezig met het maken van planningen voor de uitvoering van het werk, product of de dienst die we leveren. Deze planningen moeten conform de klantwensen zijn en zo efficiënt mogelijk. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en houdt contact met uitvoerders, projectleiders en met de klant. Daarnaast houdt je je bezig met de productiebewaking over door de klant afgesproken KPI’s. Je bent hierin ook verantwoordelijk voor het aan- en afmelden van de binnenkomende opdrachten. Je zorgt voor voldoende capaciteit voor de uitvoering van de werkzaamheden en een efficiënte inzet van de beschikbare capaciteit.

Planners spelen een centrale en cruciale rol binnen de afdeling. Je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen de belangen van de klant, organisatie én van de medewerkers. Om hier invulling aan te geven heb je goede communicatieve vaardigheden, technisch inzicht en analytisch vermogen.
Je hebt telefonisch contact met de klant en daarnaast houd je veel verschillende geautomatiseerde systemen bij. Omdat het proces voor een groot gedeelte van de planning die jij maakt afhankelijk is, is het belangrijk dat dit ook altijd sluitend is en waar nodig wordt bijgestuurd. Deze planningen zijn vaak kort cyclisch van aard. Jij bent de aanjager die orde kan houden in de chaos, wanneer er iets aangepast moet worden in de huidige planning zorg jij ervoor, dat de planning weer rond is. Hiervoor is je telefoon een belangrijk instrument, je hebt zowel intern contact, als met de ploegen buiten.

We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en de planningen zo efficiënt mogelijk maakt. Sta jij stevig in je schoenen en weet jij je hoofd koel te houden in een hectische omgeving? Reageer dan direct.
Verder herken je je in onderstaand profiel:

Je hebt mbo+ / hbo werk en denkniveau.
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie (Planner / Capaciteitsbeheerder).
Je bent energiek, communicatie vaardig en niet bang om te telefoon te pakken.
Je durft het voortouw te nemen en kan goed prioriteiten stellen.
Je bent daadkrachtig en weet je werkzaamheden op orde te houden.

Aangezien deze afdeling meerdere locaties in Nederland heeft zal je naast dat je thuis en in Harderwijk werkt, ook wel eens in Drachten werken.

Allinq is onderdeel van de Allinq Group en heeft haar hoofdkantoor in Nederland (Harderwijk). Er werken circa 2.000 medewerkers voor de Allinq Group. Allinq is internationaal actief en heeft ook vestigingen in Duitsland en Denemarken.
Als specialist in telecominfrastructuur leveren wij meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Met vele decennia ervaring in verbindingstechnologie helpen we hen om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen.

Harderwijk is goed te bereiken vanuit Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort, Ede, Lelystad, Dronten, Zeewolde en Almere.

Een fulltime baan met kans om in vaste dienst te treden bij onze opdrachtgever;
Een prima salaris tussen de € 2.667 en € 3.080 bruto per maand o.b.v. 38 uur;
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.