Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Planner - zorg

Start People Eindhoven

Standplaats
Helmond
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0025265

Vind jij het leuk om een zo efficiënt mogelijke route te plannen? Ligt jouw hart daarnaast bij de zorg-sector? Dan is deze onderstaande vacature iets voor jou!

Bij deze organisatie in Helmond (regio Eindhoven) staat er een interessante functie open als Planner. Ze zijn gespecialiseerd in zorg-hulpmiddelen en vinden het belangrijk dat mensen een juiste bewegingsvrijheid ervaren.

Op deze afdeling zorg je voor een efficiënte planning en volg je klantaanvragen, zoals reparaties, leveringen en afhalingen, goed en snel op. Daarnaast zet je de transportplanning ‘op de rit’. Alle zorgbehoevenden willen zo snel mogelijk worden geholpen en hierdoor ligt er een bepaalde druk op je werkzaamheden. Het is daarom belangrijk dat je het overzicht goed behoudt.

Nadat je met het team de dag hebt doorgenomen, ga je voornamelijk aan de slag om een efficiënte routeplanning te maken op basis van afspraken met de klanten en de beschikbaarheid van de mensen en middelen. Je hebt daarnaast veel klantcontact en denkt verder dan je neus lang is. Je werkt via verschillende systemen en schakelt tussendoor vaak met de servicemonteurs en chauffeurs.

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met het plannen. Daarnaast ligt je hart bij de zorg-sector en ben je een ster in het snelle schakelen. Je werkt voor mensen met een bewegingsbeperking die zorg-hulpmiddelen op maat krijgen.

  • Het is een eis dat je minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de administratie of logistiek;
  • Je bent voor 40 uur inzetbaar;
  • Daarnaast is het fijn als je ervaring hebt met het Office Pakket (voornamelijk Word en Excel);
  • Het werktempo ligt erg hoog, hierdoor dien je stressbestendig te zijn.

Deze organisatie in Helmond (regio Eindhoven) is gespecialiseerd in revalidatie- en zorg-hulpmiddelen. De monteurs/chauffeurs leveren en onderhouden de producten. Deze personen plan jij in! Samen streven ze naar het vergroten van de bewegingsvrijheid en daarmee de zelfstandigheid en het plezier van mensen met een bewegingsbeperking.

  • Bij deze organisatie werk je in een leuk team met enthousiaste, hardwerkende collega’s;
  • Het salaris voor deze fulltime functie ligt rond de €2400,-/€3200,- op basis van je leeftijd en ervaring;
  • Er is een uitzicht op een vast dienstverband;