4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Portaalwagenchauffeur CE bij Baetsen

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Veldhoven
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004843

De afdeling Containers bij Baetsen in Son, Veldhoven, vlakbij Eindhoven, is op zoek naar een chauffeur die op pad gaat met een portaalwagen, eventueel met aanhanger.

Als portaalwagenchauffeur ga je met behulp van een portaalsysteem containers brengen, ophalen en lossen. Het is een vaste wagen met aanhanger (triangelsysteem). Het is fijn als je ervaring hebt met het rijden met een conventionele combinatie.Het is een afwisselende baan, waarbij je de ene dag langere afstanden aflegt, de andere dag rijd je rondom je standplaats. Het is intensief en fysiek werk, je hebt ongeveer 10 adressen op een dag. Het is belangrijk dat de administratieve afhandeling conform wettelijke richtlijnen en bedrijfsrichtlijnen wordt uitgevoerd. Je bent klantgericht ingesteld, want je hebt veel contact met bewoners of bedrijven. Je bent dus het visiteplaatje van Baetsen.

Het gaat hierbij om een fulltime baan met uitzicht op een vast contract.

Je bent in het bezit van rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderskaartJe hebt ervaring met het werken met een portaalarmsysteem, of;Je bent bereidt om te leren werken met een portaalarmsysteemJe bent in bezit van VCA of je bent bereidt deze te behalenJe hebt een flexibele en klantgerichte instelling en je kunt zelfstandig werken.

Baetsen geeft de oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. Als echt familiebedrijf kent Baetsen korte lijnen.Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen die bij Baetsen centraal staan.De Baetsen-Groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderneming van formaat. Baetsen beschikt over meer dan 150 trekkende eenheden. Voor alles op het gebied van transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken heeft Baetsen de oplossing, voor bedrijven, gemeenten en particulieren.

Start People Transport biedt jou volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. We investeren in vakopleidingen en bijscholing.

Een functie met veel uitdaging en afwisselingJe hebt een leuk team om je heen in een echt Brabants bedrijfSalaris conform cao BeroepsgoederenvervoerEr zijn doorgroeimogelijkheden.