Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Praktijkverpleegkundige Parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Utrecht
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0011229

Ben jij HBO-V geschoold en lijkt het jou als praktijkverpleegkundige een uitdaging om aan de slag te gaan met de moeilijke maar mooie doelgroep asielzoekers? Neem deze vacature door en beslis of jij vanaf februari begint met je nieuwe uitdaging!

Als praktijkverpleegkundige ben je werkzaam in de eerstelijns zorg op asielzoekerscentra verspreid door Friesland. Je draait samen met de doktersassistente(s) en POH-GGZ('ers) spreekuur, Het is aan jou om te bepalen of de betreffende patient door gestuurd moet worden naar de huisarts. Deze functie biedt je veel zelfstandigheid.

Jij hebt een afgeronde opleiding HBO-V en je bent zelfredzaam. Daarnaast ben je sociaal, sensitief en begripvol. Anderszijds kan je op een humane manier ook knopen door hakken. Omdat veel patienten geen of niet goed Nederlands spreken wordt er van jou verwacht dat je naast de Nederlandse taal ook het Engels in voldoende mate beheerst. De doelgroep kan pittig zijn, omdat veel mensen getraumatiseerd zijn. Uiteraard neemt het werk ook veel dankbaarheid met zich mee.

Kortom:

  • je hebt een afgeronde opleiding HBO-V + geldige BIG-registratie;
  • Je beheerst Nederlands en Engels.
  • Je kan tegen een ''figuurlijk stootje''.

Je komt via Start People Medi Interim Drachten te werken bij een organisatie die samenwerkt met het COA. De zorg wordt aangeboden in praktijken gelegen op asielzoekerscentra, dit kan door geheel Friesland zijn. Samen met je collega's gaan jullie de mensen zelf helpen of doorverwijzen. Er wordt dus een mate van zelfstandigheid van je verwacht en je moet bereid zijn te reizen.

Om kennis te maken met de organisatie zal je na een intake gesprek bij Start People een kennismakingsgespreks hebben bij de organisatie en daaropvolgend een dag meelopen.

Als praktijkverpleegkundige bieden wij je de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • het salaris ligt in schaal 7 van de CAO huisartsenzorg. Afhankelijk van jouw ervaring op basis van een 38-urige werkweek bedraagt dit minimaal €2949,- en maximaal €3877,-;
  • je ontvang een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis;
  • alle scholing om jouw werk naar behoren uit te kunnen voeren;
  • een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om dit te verlengen.
  • een parttime functie voor 24 uur per week;
  • een persoonlijk account van Goodhabitz met toegang tot meer dan 100 online cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Op eigen initiatief en tempo.
  • mogelijkheid tot een leaseauto.

Wil jij starten als praktijkverpleegkundige? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Nog vragen? Neem contact op via 088-8379940 of mail naar 508@startpeople.nl

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.