4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Proces innovator ICT

Start People Recruitment Center Zuid

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
HBO
Vakgebied
Automatisering/Internet
Vacaturenummer
4046000331

ICT, audiovisuele middelen en gadgets… Hier loop jij warm voor! Als functioneel versneller ben jij de schakel tussen de IT omgeving en de collega’s van de organisatie. Jouw communicatieve vaardigheden en ICT kennis maken het dat deze functie op jouw buik geschreven is.
Even concreet… wat ga jij daadwerkelijk doen? Hierbij een greep uit je taken en verantwoordelijkheden:

  • Analyseren van processen en dit continu verbeteren;
  • Je kijkt naar de behoeften van de gebruikers en de organisatie om het onderwijs te innoveren en het makkelijker te maken voor gebruik;
  • Lef hebben om kritisch te kijken naar de organisatie en waar mogelijk aanpassen en verbeteren. Daarbij voorkom je storingen en los je deze op;
  • Wat centraal staat bij deze functie is het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe leeromgevingen, een helpdesk en applicaties ontwikkelen en verbeteren.

Jij bent van vele markten thuis. Zo beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarbij heb je een afgeronde HBO opleiding en affiniteit met ICT. Je vind het fijn om het aanspreekpunt te zijn voor vragen en anderen actief op te zoeken om vragen te stellen.
Jij hebt een streepje voor wanneer je ervaring hebt met onderwijsprocessen of kennis van informatiesystemen die in het onderwijs gebruikt worden!

Dan nu over het bedrijf.... over welke Hogeschool gaat deze vacature?! Over de Fontys Hogecshool, Fontys Hogeschool BedrijfsmanagJe komt te werken bij Fontys hogeschool in Eindhoven waarbij je samen met je collega's de professionals van de toekomst opleidt. Een mooie functie waarbij je een ontwikkeling doormaakt samen met de organisatie en de studenten.

Fontys is een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van de studenten, maar óók van de medewerkers. Ontwikkeling en groei staat hoog in het vaandel bij de Fontys. Daarom ook dat werknemers veel ontwikkelingsmogelijkheden hebben.
Verder beiden wij:

  • Een fulltime functie (40 uur p/w);
  • Contractvorm is tijdelijk met kans op een vaste baan;
  • Medewerkers worden ook beloond met een eindejaarsuitkering, ruime activiteitenaanbod om fit te blijven, flexibele werktijden en meer.
  • Een salaris tussen €2.470,05 tot €3.307,20 euro per maand
    Voor meer informatie over de vacature of bij vragen kunt u contact opnemen met het recruitment center op 040-7516660 of RC-Zuid@startpeople.nl