Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Procesanalist implementatie

Start People Harderwijk

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0033082

Vind jij het leuk om je te verdiepen in processen en kun jij met een kritische blik kijken naar de verbeteringen hiervan? Wij zijn op zoek naar een fulltime Procesanalist.
Jij wordt onderdeel van het projectteam en op dagelijkse basis zul jij je bezig houden met de processen en ondersteun jij de business met de implementatie van de nieuwe uitrol. Hoe is de huidige situatie, wat gaat er veranderen? Jij zorgt ervoor dat dit duidelijk gedocumenteerd wordt. Daarnaast denk je ook verder, is dit wel de juiste manier of hoe kunnen wij dit beter vormgeven. Dankzij jouw analytische vermogen en documentatie kan de business de volgende stap zetten!

  • Je hebt mbo-4 of hbo-niveau.
  • Je begrijpt werkprocessen snel en kan deze gestructureerd documenteren.
  • De inhoud van processen en werkinstructies kan je helder en duidelijk overbrengen naar de gebruikers.
  • Je werkt gestructureerd.
  • Je bent gemotiveerd om de doelen die je hebt opgesteld met de business te behalen

Allinq is onderdeel van de Allinq Group en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Harderwijk. Dagelijks werken er circa 2.000 medewerkers binnen alle onderdelen.

Allinq is gespecialiseerd in de telecominfrastructuur en daarmee leveren zijj een meerwaarde door een betrouwbare en innovatieve businesspartner te zijn voor netwerkeigenaren binnen en buiten de telecomwereld. Door hun jarenlange ervaring in verbindingstechnologie helpen zij hen om het maximale resultaat uit hun infrastructuur te halen.

Bij bieden jou een functie voor 36 tot 40 uur per week. Het salaris ligt tussen de €2866 en €3358 gebasseerd op 38 uur volgens de CAO kleinmetaal en techniek.
Het is in eerste instantie een opdracht voor bepaalde tijd met eventuele mogelijkheden tot verlenging of doorgoeien binnen de organisatie.