Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Procesoperator

Start People Ede

Standplaats
Veenendaal
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0035839

Als procesoperator werk jij aan hoogwaardige product oplossingen voor wereldwijd bekende merken zoals Bugatti, Porsche, Lamborghini, Audi en Ferrari. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het productieproces. Je werkt aan meerdere productielijnen tegelijkertijd, dus jouw (technisch)inzicht komt daarbij zeker goed van pas! Tijdens de productie stel jij de machines op de juiste manier in en bewaak jij continu de kwaliteit. Om de juiste kwaliteit te kunnen borgen voer jij kwaliteitstesten uit. Ook wanneer een machine niet het juiste werk levert, ben jij er om te assisteren bij onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.

Natuurlijk hou jij je tijdens je werkzaamheden goed aan de gestelde regels met betrekking tot veiligheid, arbo en milieu.

 • Je beschikt over een afgeronde MBO of VAPRO opleiding;
 • Je hebt enkele jaren ervaring als (proces)operator;
 • Je bent bereid om in 3 ploegen diensten te werken;
 • Je hebt technisch inzicht waardoor het bedienen van meerdere lijnen tegelijkertijd voor jou geen probleem is;
 • Je denkt graag mee over verbetermogelijkheden;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Veenendaal (Amersfoort, Barneveld, Ede, Wageningen).

Als procesoperator kom jij te werken bij dé organisatie voor hoogwaardige product oplossingen. Voor onder andere merken als Bugatti, Porsche, Bavaria en Fairline worden er producten geproduceerd en verkocht. Deze producten worden niet alleen in de auto- en jachtbouwindustrie verwerkt, maar ook in veel kabel-, windmolen-, verpakkings- en luchtmolenoplossingen over de hele wereld. De werkzaamheden die jij verricht ga je dus overal terugzien!

Als er iets is wat deze organisatie hoog in het vaandel heeft staan, is dat wel kwaliteit op maat. Samen met de klant wordt er meegedacht aan een oplossing en maken ze op die manier het verschil met andere organisaties. Gaan voor kwaliteit en het denken in oplossingen wordt dan ook van jou verwacht in jouw rol! Er wordt gevraagd om mee te denken met de organisatie en oplossingen voor problemen aan te dragen. Samen maken jullie het verschil!

 • Een uitdagende fulltime baan als procesoperator;
 • Een startsalaris van €2400,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag;
 • Een uitgebreid inwerktraject zodat jij zo snel mogelijk volledig aan de slag kan;
 • Werkzaamheden in een 3 ploegendienst waarvoor jij een toeslag ontvangt;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot allround operator;
 • Een baan met kans op een vaste aanstelling!