Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Procesoperator

Start People Arnhem

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0056530

Als Operator Sterilisatie draag je zorg voor dat het product de juiste hittebehandeling krijgt (sterilisatie en pasteurisatie). Hierbij wordt je ondersteund door de ploegleider en de dienstdoende QC medewerker. Tevens draag je zorg voor het juist pelletiseren van het BLANCO product en de registratie ervan in het ERP pakket. Hierbij eveneens ondersteund door de afdeling Logistiek. Zo nodig stel je als operator de lijn ook om bij een productwissel, meld en registreer je technische tekortkomingen en informeer je de medewerker QC/TD direct bij afwijking in het proces.

Ben jij een enthousiast over deze functie en voldoe je aan de onderstaande functie eisen? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Jij beschikt over;

  • MBO werk- en denkniveau
  • Enige jaren ervaring in productiebedrijven
  • Fulltime beschikbaar
  • Technisch inzicht

Jaarlijks produceert onze opdrachtgever meer dan 40 miljoen glazen potten groenten en fruit. In juni/juli komen de doperwten en wortelen van het land. Een maand later zijn het de sperziebonen. Dat vergt regelmatig omschakelen. De kwaliteit van hun werk is een vanzelfsprekendheid. De flexibiliteit en aandacht voor elkaar maakt dit bedrijf bijzonder. Ze zijn afhankelijk van de seizoenen en het weer. Als dat betekent dat er af en toe extra gewerkt moet worden, maken ze daar geen probleem van. Als een collega onverwacht een vrije dag nodig heeft, werken ze daaraan mee. Samen stilstaan bij successen en andere heuglijke momenten past bij hun bedrijfscultuur.

Als Operator Sterilisatie krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezellig bedrijf met enthousiaste collega's. Je werkt fulltime in de 2-ploegendienst. Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling.