Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Procesoperator 3 ploegen

Start People Enschede

Standplaats
Nijverdal
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0051274

Ben jij een operator die inzicht heeft in techniek en chemie en zorg jij dagelijks voor het waarmaken van de geplande productie in de gewenste kwaliteit? Dan ben jij misschien de operator naar wie wij op zoek zijn.

Onderstaand een korte omschrijving van de functie. Graag drinken we met jou een kop koffie om je meer te vertellen over het bedrijf, de dagelijkse werkzaamheden en het team waarin je komt te werken. Interesse? We staan je graag te woord. Bel gerust voor meer informatie met Start People Enschede via 053 4814600.

Als procesoperator bestaan je werkzaam onder andere uit het uitvoeren, bewaken en controleren van het gehele productieproces. Hierin staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. In deze rol beheer je het volledige productieproces. Waar nodig stuur je tijdig bij en door het uitvoeren van kwaliteitscontroles zorg je dat de kwaliteit altijd gewaarborgd wordt. . Je zorgt ervoor dat je procesafwijkingen tijdig in de gaten hebt en corrigeert deze. Technische storingen in de productielijn meld je bij de productieleider, kleinere storingen verhelp je zelf indien dit mogelijk is. Dit gehele proces van a tot z zorgt voor veel uitdaging in jouw functie.

Als operator is het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt , graag in een team werkt en nauwkeurig en kwaliteitsbewust bent.

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als operator en ervaring als operator in een kunststofverwerkende industrie is een pré;
  • Bij voorkeur in het bezit van een vapro (Basis , A diploma of B diploma);
  • Een geldig heftruckcertificaat ( of de bereidheid om deze via Start People te behalen).

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een onderneming die zich bezighoudt met het verkopen, ontwikkelen en produceren van hoogwaardige masterbatches voor o.a. de kunststof verwerkende industrie op basis van eigen ontwikkelde, unieke technologieën. De organisatie is bekend en toonaangevend in de kunststofverwerkende industrie. Je komt te werken in een klein enthousiast team waar een collegiale en prettige werksfeer heerst. Je werkt samen met collega’s die ook graag het productieproces willen optimaliseren. De organisatie is gevestigd in Nijverdal en is goed te bereiken via Deventer, Enschede, Hengelo en Almelo.
Je komt te werken in de 3 ploegen.

Contract:
Wij bieden vaste baan bij een organisatie die dynamisch, groeiend, innovatief en financieel gezond is. In eerste instantie krijg je een tijdelijk dienstverband aangeboden via Start People, maar een rechtstreeks dienstverband op termijn is zeker niet uitgesloten.

Salaris:
Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring liggend tussen 2100 en 2600 op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt een ploegentoeslag van 27.50% boven op je basissalaris. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld, een goede reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis en 25 vakantiedagen

Contact:
Interesse? We ontvangen graag je sollicitatie en staan je graag te woord. Bel gerust voor meer informatie met Start People Enschede via 053 4814600. We zullen binnen 48 uur een reactie geven op je sollicitatie.
Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.
Startdatum: in overleg

Sluit jouw werkervaring goed aan bij deze functie en zou je graag meer informatie willen? Stuur dan je cv naar Start People Enschede. Dit kun je doen door online te solliciteren maar je mag natuurlijk ook even telefonisch contact opnemen met ons (053 4814600 optie 3). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.