Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Procesoperator 5 ploegendienst

Start People Groningen

Standplaats
Farmsum
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0061124

Met jouw ruime ervaring als procesoperator kan jij kiezen uit veel verschillende vacatures. Waarom jouw oog nou juist op deze functie moet vallen? Deze organisatie biedt toekomstperspectief; innovatie en ontwikkeling staan hier te allen tijde centraal. Het proces is complex en biedt uitdaging. Voordat je volledig ingewerkt bent, ben je minimaal een jaar verder. Zij willen dan ook een langdurige relatie met jou aangaan!

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bedienen/controleren en bijsturen van het proces en bijbehorende apparatuur om de geplande productie te verwezenlijken. Als echte allrounder weet jij jouw weg te vinden in de paneelkamer maar steek je ook graag jouw handen uit de mouwen in ‘het veld’.

Jij bent een ervaren operator die toe is aan een volgende stap. Je bent iemand die zich graag een nieuw, complex proces eigen maakt. Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Je hebt minimaal een Vapro B opleiding (of vergelijkbaar zoals een opleiding procestechniek of AOT);
  • Je hebt al enige ervaring in de procestechniek en deze kennis en ervaring breng je graag mee.

Wij zoeken een fulltime procesoperator voor een dynamische organisatie in Farmsum. Er heerst een prettige sfeer die gekenmerkt wordt door een gevoel van saamhorigheid. Binnen deze organisatie is geen dag hetzelfde en het is interessant door de mooie investeringen die er blijvend gedaan worden.

  • Het salaris ligt tussen de € 2.600,- en €3200,- op basis van 33,6 uur per week (5-ploegen)
  • Daaroverheen komt een ploegentoeslag van 29%
  • Je hebt recht op 8,33% vakantiegeld, waarvan 0,33% netto uitgekeerd wordt!
  • Ieder jaar heb je recht op een resultaatafhankelijke uitkering (gemiddeld 4%)
  • Reiskostenvergoeding
  • Een detacheringsovereenkomst met kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever

Ben jij enthousiast over deze functie? Maak dan nu van deze vacature jouw nieuwe baan! Dit kan door te klikken op de “Solliciteer direct” button. Heb je toch nog vragen? Deze beantwoorden wij met plezier! Bel of mail ons via 050-3694330 of groningen@startpeople.nl en dan mag je vragen naar Dieneke Loonstra of Lisanne de Vries.