Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Procesoperator drie ploegen

Start People Sneek

Standplaats
Harlingen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0056565

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Procesoperator met veel doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden? Lees dan snel verder!

Voor een groeiende organisatie in Harlingen zoeken wij een Procesoperator. In deze dynamische functie in de drieploegen ben jij een belangrijke schakel in het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van grondstoffen; van binnenkomst tot eindproduct. Vanuit de controlekamer bedien en controleer je zelfstandig de geautomatiseerde fabriek met behulp van de modernste besturingstechnieken. Daarnaast ondersteun je bij technische storingen en voer je de eerstelijns onderhoud uit in de fabriek. Ook ben je ook verantwoordelijk voor het schoonmaken en netjes houden van de productieruimte.

Jij hebt al ervaring opgedaan als Procesoperator en bent een echte doorpakker. Jij bent geordend en netjes en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 2 opleiding, bij voorkeur aangevuld met diploma Procesoperator B (Vapro B);
  • Indien nog niet in bezit, ben jij bereid tot het volgen van de opleiding tot Procesoperator B;
  • Jij bent een echte teamplayer en bent betrokken bij zowel de organisatie als de mens, maar kunt ook prima zelfstandig werken;
  • Jij neemt initiatief en komt graag met verbetervoorstellen.

Mocht jij nog geen ervaring hebben als Procesoperator, dan horen wij graag waarom jij de geschikte kandidaat bent! Dit kan bijvoorbeeld blijken uit technische (hobbymatige) affiniteit of werkervaring als Mechanisch Operator.

Zie jij een match? Solliciteer dan snel!

Deze dynamische organisatie in Harlingen is marktleider in de productie van hoogwaardige dierlijke eiwitten, vetten, mineralen en specialiteiten voor producten van food, petfood, feed, pharma en fertilizers, wereldwijd! Je komt terecht in een organisatie met veel dynamiek. Daarnaast word je de kans geboden om deel te nemen aan verbetertrajecten en krijg je mogelijkheden tot het volgen van opleidingen. Onze opdrachtgever is makkelijk bereikbaar vanaf Sneek en Leeuwarden.

Dit is jouw kans om aan de slag te gaan als Procesoperator! Het betreft een vaste functie voor 40 uren per week. Verder bieden wij:

  • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden (zoals een Procesoperator B opleiding);
  • Een bruto maandsalaris van €2346 - €3115,- (afhankelijk van diploma’s en leeftijd);
  • Een fulltime baan met kans op een vaste baan voor onbepaalde tijd;
  • Een ploegentoeslag van 25% over alle uren;
  • Een ADV toeslag over je uurloon;
  • Vakantiedagen en vakantiegeld.

Maak nu van deze vacature jouw droombaan en solliciteer snel! Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0515-435 680 of via sneek@startpeople.nl