Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Procesoperator Mebeverine

Start People Inhouse Serv Abbott Biologicals Olst

Standplaats
Olst
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0066991

Voor Abbott Biologicals B.V. zijn we per direct op zoek naar een procesoperator in de 3- of 5- ploegen. Ben jij op zoek naar een baan waarbij je echt wat kan betekenen voor de samenleving en tegelijkertijd een goed salaris kan ontvangen? Dan is deze functie wellicht wel iets voor jou!

Je komt te werken op de afdeling Mebeverine waar Mebeverine wordt geformuleerd. Dit medicijn wordt vaak gebruikt bij bijv. het Prikkelbaredarmsyndroom.
Binnen deze afdeling ben je o.a. verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van het productieproces, het verzorgen en bijsturen van het eerste lijn onderhoud. Daarnaast is het belangrijk dat de werkplek en de het apparatuur, volgens de geldende voorschriften, wordt schoon gemaakt. Het is bij Abbott belangrijk dat je goed kunt omgaan met de strikte hygiëne- en veiligheidsregels die hier gelden.

Binnen deze functie bij Abbott in Olst bestaan je werkzaamheden uit:

 • Je controleert of de juiste materialen, grondstoffen en GMP documenten aanwezig zijn;
 • Je zorgt voor het opstarten, controleren en regelen van de processen binnen gestelde kaders zoals tijdschema’s, voorschriften en procedures;
 • Je voert bemonsteringen uit van procescontroles;
 • Je maakt de installatie gebruiksklaar en voert testen uit na onderhoud;
 • Je zorgt voor de optimalisatie van machine instellingen en stuurt tijdig bij om storingen te voorkomen en/of oorzaken te signaleren;
 • Je denkt mee over mogelijkheden tot verbetering van werkmethodes, verbetering van efficiency, veiligheid of kwaliteit;

Heb jij technisch inzicht, werk jij graag nauwkeurig en ben je betrouwbaar? Herken jij jezelf in de kernwoorden: besluitvaardigheid, collegiaal en oplossengericht? Heb je daarnaast minimaal een afgeronde technische opleiding MBO niveau 3/4, of bijvoorbeeld VAPRO A? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je bent fulltime beschikbaar en vindt het geen probleem om in de 5-ploegen te werken;
 • Je hebt inzicht in productieprocessen en installaties;
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring in de procesindustrie;
 • Je kan zelfstandig werken en bent probleemoplossend ingesteld;
 • Je hebt affiniteit met de farmaceutische branche is een pre;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (i.v.m. ploegendienst) en je maximale reistijd is 45 minuten;
 • Vanwege de aard van de werkzaamheden is het belangrijk dat je beschikt over een goede fysieke gesteldheid en de Nederlandse taal goed beheerst.

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Abbott is de wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken verdeeld over 150 landen, circa 94.000 medewerkers aan een divers portfolio op het gebied van medicijnen en voeding, medische hulpmiddelen en diagnostiek. Je bent onderdeel van een zeer succesvolle organisatie en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg.

Abbott Biologicals Olst is wereldwijd verantwoordelijk voor het formuleren van Mebeverine, het afvullen van lactulose (Duphalac) en de productie van hormoonpreparaten. Daarnaast wordt op de vestiging het griepvaccin Influvac® afgevuld en vindt er contract manufacturing plaats. Voor deze producten geldt Abbott Biologicals in Olst als hét center of excellence.

Wij bieden jou een fulltime baan in de 3- of 5-ploegen als procesoperator bij een modern, innoverend en hightech bedrijf.

 • Je ontvangt een tijdelijk dienstverband. Maak jij jezelf onmisbaar binnen deze periode? Dan doen wij en Abbott er alles aan om jou binnen boord te houden;
 • Het basissalaris ligt tussen € 13,21 en € 17,61 bruto per uur;
 • Jouw flexibiliteit wordt beloond! Bovenop jouw uurloon krijg je een vaste toeslag van 19,1% en daar bovenop nog eens een ploegentoeslag van 26,5% omdat je in de 5 ploegen werkt;
 • Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding van € 0,18 per kilometer met een maximum van € 12,60 per dag;
 • Meer dan 100 online trainingen die door Start People worden aangeboden;
 • Een vaste contactpersoon via Start People;
 • Collectieve zorgverzekering via Start People Een vaste contactpersoon via Start People;
 • Een persoonlijk beveiligde web omgeving waar je alles omtrent jouw werk kan inzien.

Wil jij graag als operator aan de slag in de omgeving van Zwolle, Deventer en Apeldoorn? Reageer dan direct op bovenstaande vacature!