Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Procesoprator chemie

Start People Apeldoorn

Standplaats
Deventer
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0028120

Bij ons zul je aan de slag gaan als Procesoperator (fulltime functie).
Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het produceren van chemische producten, zogenaamde additieven. Dit zijn bijvoorbeeld wassen waarmee food producten worden bewerkt om ze te beschermen tegen verpakkingsmaterialen. Je werkt volgens strikte werkinstructies om zo de kwaliteit te waarborgen.

Daarnaast controleer jij jezelf en jouw collega's op het naleven van geldende veiligheidsvoorschriften.
Storingen ga jij niet uit de weg maar pak je met beide handen aan, als het nodig is schakel je met de technische dienst. Hierbij is het van belang dat je op een prettige manier kan communiceren, ook onder tijdsdruk.

Je bent iemand die;

  • Zelfstandig en nauwkeurig te werk gaat
  • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
    Je beschikt over;
  • MBO-2 of 3 opleiding
  • Vorkheftruckcertificaat

Wij zijn een chemisch bedrijf dat o.a. additieven ontwikkelt en produceert. Deze vacature betreft de locatie in Deventer.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Intentie op vaste baan.
Een functie in de dagdienst
€2200 - €2650
Je krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen jouw afdeling en de organisatie.

Heb je interesse in deze functie, reageer dan snel via deze pagina of neem contact op met Martijn Schigt op 055-52 61 112