4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Procestechnoloog bij Bolletje

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Almelo
Opleiding
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0919000171

Voor onze opdrachtgever Bolletje in Almelo zoeken wij, voor de afdeling Kwaliteit en Technologie, een fulltime procestechnoloog. De afdeling Kwaliteit & Technologie bestaat, naast de nog te zoeken procestechnoloog, uit een Manager Kwaliteit en Technologie, een procestechnoloog, een verpakkingstechnoloog en vier medewerkers Kwaliteit. De procestechnoloog rapporteert aan de Manager Kwaliteit & Technologie

Sta jij stevig in je schoenen? Weet jij kansen om te zetten in aansprekende resultaten? Help jij Bolletje een stap voorwaarts te zetten op het gebied van procestechnologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Doel van je nieuwe functie is:
Het continu verbeteren van de bestaande productieprocessen en werkmethodes door gebruik te maken van de methodieken van TPM en het implementeren van nieuwe processen, producten en productiemiddelen zodanig dat een optimale kwaliteit en productie-efficiency gerealiseerd wordt.

Verantwoordelijkheden:

 • Initiëren en coördineren op het gebied van alle procestechnologische aspecten (implementatie, optimalisatie en trouble shooting);
 • Verantwoordelijk voor ontwikkeling en implementatie van nieuwe en verbeterde producten en processen;
 • Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een Productie Beheer Systeem;
 • Volgen van de technologische ontwikkelingen op het gebied van procestechnologie en wetgeving, en deze vertalen naar interne praktische mogelijkheden;
 • Standaardiseren van producten, processen en specificaties
 • Fungeren als aanspreekpunt en vraagbaak voor technische, functionele en operationele proces-, productissues in de fabriek;
 • Begeleiden van proefproducties;
 • Ondersteunen bij de implementatie en uitrol van TPM;
 • Leiden en uitvoeren van technologische projecten binnen het productieproces;
 • Analyseren van processen en uitwerken van resultaten en vastleggen in rapportages.

Van de Procestechnoloog verwachten we:

 • Een afgeronde relevante HBO/universitaire opleiding richting Chemische Technologie of Technische bedrijfskunde;
 • Persoonskenmerken: proactief, daadkrachtig, teamplayer, resultaat-/oplossingsgericht en aanpassingsvermogen, projectmatig denken;
 • Aansluiting bij onze kernwaarden: Betrokken, Verbindend, Inventief, Efficiënt en Slagvaardig;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Kom bij ons werken! Bolletje B.V. is een oer Twents bedrijf waar, over twee locaties (Almelo en Heerde) verdeeld, circa 450 mensen werkzaam zijn.

Bolletje is een innovatieve Nederlandse A-merk fabrikant van bakkerijproducten. Bolletje is marktleider op het gebied van ontbijt- en lunchproducten en heeft daarnaast ook een belangrijke positie op de markt van tussendoortjes en seizoensproducten.
In Almelo worden, in een geautomatiseerde productieomgeving onder andere beschuit, roggebrood, knäckebröd en kruidnoten geproduceerd.

De cultuur binnen Bolletje kenmerkt zich als informeel en no-nonsense. Maar misschien wel het belangrijkste, bij Bolletje krijg jij de kans om je te ontwikkelen en jouw talenten verder te ontplooiien.

Start People is als inhouse HR-dienstverlener gevestigd binnen de productielocatie van Bolletje in zowel Almelo als Heerde.

Als procestechnoloog bij Bolletje werk je bij een krachtig merk. Bolletje is een informele organisatie waarbij de kernwaarden: betrokken, verbinden, efficient, inventief en slagvaardig onderdeel van de cultuur uitmaken. Daarnaast wordt de organisatie gekenmerkt door een dynamische werkomgeving, met veel uitdagingen en ontwikkelingen. Er is ruimte voor initiatief en ontplooiing van talenten.

Naast een marktconform salaris (CAO Zoetwaren) bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling.
Het betreft een vaste functie rechtstreeks in dienst bij Bolletje. Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.

Zie jij jezelf passen in het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Jeroen van Lanen via 0546-874100 of jvanlanen@startpeople.nl.