Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productie medewerker

Start People Inhouse Services - DOC Hoogeveen

Standplaats
Hoogeveen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0055943

Ben jij een echte aanpakker en op zoek naar een afwisselende baan waar je goed kunt verdienen? Solliciteer dan bij DOC Kaas in Hoogeveen! Je ontvangt een salaris van €16,51 per uur (inclusief toeslagen).

Je gaat aan de slag als productie medewerker bij één van de grootste kaasproducenten van Nederland, DOC Kaas in Hoogeveen. Bij DOC Kaas zijn er 3 afdelingen die er samen voor zorgen dat er een kwalitatief goed product wordt geleverd. De melk komt binnen in de Voorfabriek waar de melk bereidt wordt om er kaas van te kunnen maken. Vervolgens gaat het proces verder in de kaasmakerij. Hier worden allerlei ingrediënten toegevoegd aan de melk waardoor er een dikke brij ontstaat. Daarna wordt de brij in een kaasperst tot een kaas geperst. De geperste kazen worden naar het kaaspakhuis gebracht waar de kazen gaan rijpen en vervolgens worden verpakt en opgeslagen.

Als productiemedewerker kun je ingezet worden op verschillende afdelingen.
Voorkomende werkzaamheden zullen zijn:

 • kazen met de hand inladen voor transport;
 • heftruckwerkzaamheden;
 • indrijven van kazen in het pekelbad;

Ben jij enthousiast en wil spreekt deze goed betaalde baan jou aan? Solliciteer dan direct!

Ben jij niet bang om te werken en wil jij je abonnement bij de sportschool opzeggen? Dan ben je bij DOC aan het juiste adres. De kazen wegen ongeveer 20kg per stuk, het is belangrijk dat je fysiek in orde bent om deze te kunnen tillen.

Heb jij daarnaast ervaring in een productieomgeving en herken jij jezelf in onderstaande:

 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bereidt deze te halen;
 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 3 doordeweekse dagen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent minimaal 18 jaar.

DOC Kaas is één van de grootste kaasproducenten van Nederland en maakt onderdeel uit van het Duitse Zuivelconcern DMK. DOC Kaas produceert een ruim assortiment aan kazen op twee verschillende locaties in Hoogeveen. Het motto van het bedrijf is “Gewoon goed voor elkaar”. Dit blijkt doordat deze innovatieve organisatie gebruik maakt van de modernste technologieën en waar de ontwikkeling van de medewerkers erg belangrijk is. De kazen die bij DOC Kaas worden geproduceerd kun je terugvinden als kaas voor op je pizza, maar ook op je brood of verwerkt in je borrelhap. Door de kwaliteit van de melk en de basis van de kaas wordt het vandaag de dag geconsumeerd over de hele wereld.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en bieden jou bij DOC een baan met doorgroeimogelijkheden tot operator en de daarbij behoorde opleiding. Daarnaast heb je toegang tot meer dan 100 trainingen waar je gratis aan kunt deelnemen.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een tijdelijk dienstverband op basis van oproep. Het kan voorkomen dat je zowel fulltime als parttime weken werkt en bij goed functioneren ontvang je een contract voor langere tijd;
 • Een salaris van € 12,83 bruto per uur exclusief toeslagen;
 • Inclusief toeslagen loopt het salaris op tot €16,51 per uur;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Je bouwt vakantiedagen op en ontvangt 8,33% vakantiegeld.

Zie jij jezelf al werken bij DOC Kaas, solliciteer dan nu!