Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productie medewerker

Start People Recticel B.V.

Standplaats
Ede
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0062315

Wil jij fulltime of parttime aan de slag in een grootschalig productiebedrijf? Kun jij de functie van magazijnmedewerker als geen ander uitvoeren óf ben jij nog nieuw in de logistiek? Geen paniek! Je bent van harte welkom in ons gezellige team!

In het mooie Kesteren is Recticel gehuisvestigd. Recticel is dé matrassenfabrikant van de omgeving. Met grote klantmerken als BeterBed en M-Line worden er hoogwaardige matrassen geproduceerd en jij kan hier deel van uit maken! Wij willen ons team versterken met full time of part time collega's. Omdat we op verschillende afdelingen op zoek zijn naar collega's, is er altijd een passende plek voor jou. We kijken graag met je mee tijdens een kennismaking op kantoor. Wedden dat jij na een rondleiding geen nee meer kan zeggen?

Recticel is werkzaam in een 2-ploegendienst. In de ochtend wordt er gestart om 06:00 tot 14:05, de middagdienst start om 14:05 tot 22:10. We proberen om hier voldoende afwisseling in te brengen zodat jij genoeg vrije tijd hebt!

Op dit moment kunnen wij vast werk bieden tot en met eind januari, gemiddeld 38 uur per week. Hoe fijn is dat?

Jij vindt het niet erg om in een ploegendienst te werken en bent een trouwe werknemer, daarnaast verwachten wij dat:

  • Jij minimaal 18 jaar bent;
  • Jij in het bezit bent van eigen vervoer (door de ploegendienst is er geen mogelijkheid om met het OV te komen);
  • Jij beschikbaar bent in de 2-ploegendienst;
  • Jij collegiaal bent en goed kan samenwerken.

Heb jij ambitie om je te ontwikkelen? Ook dit kan binnen het bedrijf, wellicht word jij onze nieuwe procesoperator of heftruckchauffeur!

Recticel B.V. zit gevestigd in Kesteren, wat goed te bereiken is per auto. Door de grote parkeerplaats bij het bedrijf is er genoeg plek om je auto te kunnen parkeren. Kesteren is makkelijk te bereiken vanuit Nijmegen, Arnhem, Amersfoort, Wageningen, Ede en Oss.

Het is een groot schuimmatrassen fabrikant voor A-merk matrassen. Deze matrassen worden dan weer ingekocht door beddenwinkels als BeterBed, Jysk en M-Line. Recticel heeft een grootschalige productie met meerdere afdelingen. Hierdoor vindt iedereen zijn eigen plek bij Recticel. Samen met alle medewerkers zorgt Recticel B.V. voor een hoop slaapplezier bij de mensen thuis!

Start People (uitzendbureau) zit Inhouse bij Recticel. Dit betekend dat zodra jij vragen hebt of in contact met ons wil komen, jij voor óf na je werk gewoon aan kan kloppen bij ons kantoor.

Word jij onze nieuwe productiemedewerker? Wij bieden jou het volgende:

  • Fulltime of parttime vast werk tot eind januari;
  • Een salaris van €13,50 per uur (incl toeslagen);
  • Reiskostenvergoeding tot een max van €7,45 per dag;
  • Een gezellige team met doorgroeimogelijkheden.

Ben jij benieuwd hoe matrassen worden gemaakt en wil jij hier binnenkort jouw steentje aan bijdragen? Plan een rondleiding met ons en wie weet kan jij morgen al van start gaan!