Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productie Medewerker

Start People Lelystad

Standplaats
Lelystad
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0048733

Wij zijn op zoek naar een Productie Medewerker in Lelystad.
Ben jij een enthousiast en vind jij het leuk om afwisselend bezig te zijn. Dan zij wij op zoek naar jou!

Je begint je dag met een overleg en overdracht met de vorige ploeg. De planning voor de dag wordt doorgenomen en vervolgens ga je naar je werkplek en lekker aan de slag. Je gaat van niets iets maken. Dat houdt in dat je rubber gaat verwerken tot de bestelde producten van je klanten. Dit doe je onder andere door het toevoegen van grondstoffen en halffabricaten, instellen van machines, het uitvoeren van kwaliteitscontrole en kleine storingen verhelpen. Daarnaast zul je ook wat administratieve handelingen uitvoeren.

Tijdens je inwerkperiode zul je alleen in de ochtendploeg werken en wanneer je bent ingewerkt zul je ook in de avondploeg aan de slag gaan. De ochtendploeg is van 06.00 – 14.30 uur en de avondploeg van 14.30 – 23.00 uur.

  • Ervaring als Productie Medewerker of in staat snel te leren;
  • Productie processen zijn jou niet onbekend;
  • Je woont in de omgeving van Lelystad;
  • Fulltime inzetbaar;
  • Je bent in staat om op hoog tempo en efficiënt te werken.

Je gaat aan de slag bij een internationale organisatie die zich hebben gespecialiseerd in het produceren van top technische rubbervormartikelen en rubbermetaalverbindingen. Binnen de organisatie heerst een gemoedelijke werksfeer en ze staan open voor jouw input. Je zal komen te werken in een ploeg met 15 mensen en het hele team zal bestaan uit ongeveer 30 mensen. De producten die zij produceren zijn volledig op maat gemaakt naar wens van de klant. Hierbij kun je denken aan een rubberen mat voor bagage banden op vliegvelden tot een schokdemper in een trein.

  • Een aantrekkelijk startsalaris van €13,27 bruto per uur;
  • Ploegentoeslag van 7% in de ochtenddienst
  • Ploegentoeslag van 19% in de avonddienst;
  • Een uitdagende en leuke baan in Lelystad;
  • Bij tevredenheid van beide kanten een baan voor langere tijd.