Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productie medewerker

SP Meppel XL

Standplaats
Wolvega
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0068306

Voor onze klant European Aerosols, voorheen Motip Dupli, te Wolvega zijn wij per direct op zoek naar productiemedewerkers. Dit betreft een baan met een flexibel werkrooster in de 2- of 3-ploegendienst. Uiteraard met een goed salaris, toeslagen en een werkplek in een gezellig divers team.

Hoe ziet je dag eruit?
Je begint samen met je collega’s en teamleider aan een dagstart, waar de planning wordt doorgenomen zodat je weet wat je die dag moet doen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het inpakken van de gevulde spuitbussen in dozen welke je stapelt op pallets. Je telt en controleert of alles klopt aan de hand van de vraag van de klant. Ook kun je gaan werken als blikopzetter. Hierbij bedien je een grote magneet waarmee je de nog lege blikken van de pallet op de lijn zet zodat deze afgevuld kunnen worden. Dit doe je meestal voor verschillende productielijnen. Een goed overzicht kunnen houden is hierbij belangrijk, want zonder de aanvoer van spuitbussen staat de lijn stil.

Je zult eerst worden ingewerkt op één werkstation, zodra je hier zelfstandig kan werken word je ook op andere plekken ingewerkt. Als productiemedewerker bij European Aerosols werk je op oproepbasis. Je kunt iedere week zelf online je beschikbaarheid invullen voor de verschillende dagen en diensten. Aan de hand van jouw beschikbaarheid word je ingepland, dit gebeurt op basis van de productieplanning. Over hoe meer vaardigheden jij beschikt, hoe meer jij zal worden ingepland. Je vindt het daarom niet erg om de ene week parttime te werken en de andere week fulltime.

Wil je graag solliciteren of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan op 0522-750580.

Het is belangrijk dat je flexibel bent in zowel je werkdagen en -tijden als in je werkzaamheden.
Je wilt je inzetten en meegroeien om allround inzetbaar te worden, want als je uitblinkt als productiemedewerker, dan zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien. Je bent betrouwbaar, altijd op tijd en je draagt bij aan een goede werksfeer.

Daarnaast ben je:

 • woonachtig in de directe omgeving van Wolvega of beschikt over eigen vervoer (European Aerosols is niet goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer);
 • 3 tot 5 dagen per week beschikbaar voor het werken in een 2- of 3-ploegendienst;
 • een teamplayer.

Per 2 november 2021 is Motip Dupli verder gegaan onder de naam European Aerosols om de groei in de Europese markt te bevorderen. In de afgelopen jaren is de productie met een totaal volume van meer dan 150 miljoen spuitbussen naar een hoger niveau getild en ze willen dit graag blijven uitbreiden. Dit doen ze graag met een vast team collega’s waar ze veel in investeren. Als oproepkracht ondersteun je dit team en word je, bij goed functioneren en als je graag meer wilt werken, toegevoegd aan dit team om het gezamenlijke doel te behalen.

Werk in een gezellig en divers team, een goed salaris en prettige werktijden. Dat is wat wij jou in het kort bieden als je aan het werk gaat bij European Aerosols in Wolvega.

De werktijden zijn van 05:30 – 13:30 uur, 13:30 – 21:30 uur en van 21:30 – 05:30 uur.

Daarnaast krijg je:

 • een bruto uurloon van:
  22 jaar e.o.: € 13,42 (incl. 15% ploegentoeslag)
  21 jaar: € 12,08 (incl. 15% ploegentoeslag)
  20 jaar: € 10,74 (incl. 15% ploegentoeslag)
  19 jaar e.j.: € 9,40 (incl. 15% ploegentoeslag);
 • extra toeslag van € 55,- bruto per gewerkte nacht, bovenop je bruto uurloon;
 • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km;
 • de mogelijkheid om zelf online je beschikbaarheid door te geven;
 • tal van doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • een tijdelijk contract met bij goed functioneren kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Kom jij het team van European Aerosols versterken? Solliciteer dan direct, via deze knop hieronder.
Wij maken graag kennis met jou!