Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productie medewerker afvalinzameling

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
Overig
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0007247

Als productie medewerker aan de slag om het klein gevaarlijk afval te scheiden bij de Afvalstoffendienst in Den Bosch. Je komt te werken op de afdeling KGA-depot. Op deze afdeling komen de verschillende chemische afvalstromen binnen zoals batterijen, medicijnen, olie- en verfresten. Heb jij jezelf ook altijd afgevraagd wat er met deze afvalstromen gebeurd na dat jij ze als particulier bij de desbetreffende inzamelingsplek hebt ingeleverd. Jij als KGA medewerker gaat aan de slag met deze verschillende afvalstromen. De verschillende afvalstromen komen binnen in verschillende tonnen en containers en deze worden verplaatst d.m.v. een heft- /reachtruck. Het is daarom voor deze functie belangrijk dat jij in het bezit bent van deze certificaten.

  • In staat om fysieke werkzaamheden te verrichten want ondanks dat er gewerkt wordt met een hef-/reachtruck worden ook verschillende tonnen nog leeg gegoten met de hand.
  • Beheersing van de Nederlandse taal voor de veiligheidsvoorschriften die heel belangrijk zijn bij het KGA-depot.
  • Op zoek naar een Fulltime baan.
  • Beschikbaar om de werkzaamheden uit te voeren van 07:30 t/m 16:00 uur op maandag t/m vrijdag.

Mijn naam is Denise en ik ben als intercedent werkzaam voor Start People. Ik werk op de inhouse vestiging bij de Afvalstoffendienst in Den Bosch. Je zal mij dan ook regelmatig tegen komen op de werkvloer waardoor je gemakkelijk vragen kan stellen.

De Afvalstoffendienst is een afvalinzamelingsbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren. Het is een organisatie die zijn werknemers bij de organisatie betrekt. Zo worden er het gehele jaar door activiteiten georganiseerd voor het personeel. De Afvalstoffendienst is goed bereikbaar vanaf de A2 en de A59 en dus goed met de auto te bereiken vanaf Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

  • Bruto maand salaris tussen de €2000 en €2500 euro per maand.
  • 8,33% vakantie geld.
  • Mogelijkheid om verschillenden opleidingen en cursussen te volgen, zoals ADR certificaat of een opleiding tot chauffeur.
  • Een klein team van ongeveer 8 personen die blij zijn met jouw toegevoegde waarde bij het team.
  • Mogelijkheid bij goed functioneren op een vast dienstverband.

Vragen? bel gerust 06-24817092