Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productie Operator

Start People Ulft

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0004024

Word jij onze nieuwe medewerker?! Je werkt vandaag in Terborg. Er liggen een aantal spoed orders klaar om met het hele team af te handelen. Je overlegt wie wat gaat doen. De etiketten voor de klanten staan klaar in de machine, dat heeft je collega Linda al gedaan. Je stelt de machine in, checkt de barcodes van de etiketten met hetgeen op een computerscherm als order klaarstaat en bewaakt het productieproces. Een 'spel' van cijfers en letters is echt jouw ding. Tussendoor zorg je voor het schoon houden van de machine. Het is fijn om samen met collega’s de schouders er onder te zetten, waarbij je zorgt voor zo min mogelijk afval en uitval. Voor jou een uitdaging om elk probleem met beide handen aan te pakken. Alles ten behoeve van onze klanten, te denken aan bijvoorbeeld Decathlon en H&M.

Je houdt van gezond hard werken met vermaak, je redt jezelf en helpt anderen. Je drinkt graag een kopje koffie en houdt van een grapje. Of je nu een kartrekker of een volger bent binnen het team, je op je gemak voelen kan hier! Ga je graag een mooie uitdaging tegemoet, neem dan contact met ons op!

Het bedrijf is gelegen in de omgeving van Ulft en houdt zich bezig met de productie en levering van etiketten. Etiketten die wij allemaal in grote winkelketens zien. Ze gaan hierbij ook over grenzen heen, letterlijk en figuurlijk. Is het niet Nederland, dan is het wel Europa of daarbuiten. En over grenzen heen Elke klant met welke wens dan ook, we halen alles 'uit de kast' om de klant tevreden te stellen.

Klaar voor de START? Salaris - Teamspirit - Afwisseling - Ruimte en Tientallen voorzieningen voor jou. Wij bieden jou die START - voor alle werkdagen van de week - fulltime – in 2-ploegen - voor lange tijd - met kans op een contract voor onbepaalde tijd! Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel!