Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productie operator

Start People Enschede

Standplaats
Oldenzaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0007149

Als productie operator ga jij aan de slag bij de spuitgietafdeling en zorg je voor het produceren van precisie kleppen. Deze siliconen kleppen worden gebruikt voor bijvoorbeeld medische toepassingen en auto’s. Kwaliteit is hierdoor belangrijk en moet tijdens het proces continue in de gaten worden gehouden. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het opstarten en bedienen van de spuitgietmachines;
 • Het oplossen van kleine storingen bijvoorbeeld wanneer de machine vastloopt
 • Het inschakelen van hulp wanneer je een storing niet zelf kan oplossen;
 • Het op tijd vullen van de spuitgietmachine met de nodige grondstof;
 • Het uitvoeren van de visuele controle met behulp van een microscoop zodat kwalitatief goede producten gegarandeerd kunnen worden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan bij een succesvol bedrijf waar jij helemaal uit de verf komt, als persoon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast wil jij:

 • Een baan waar jij nog jaren aan de slag kan;
 • Jouw kennis en werkervaring als operator/productiemedewerker laten zien;
 • Jouw technische kennis in de praktijk toepassen;
 • Graag weer eens iets nieuws leren.

De organisatie waar jij komt te werken, biedt zowel mogelijkheden voor beginnend operators die het proces willen leren kennen als operators die al meerdere jaren ervaring hebben en graag zichzelf willen ontwikkelen binnen een organisatie.

Als productie operator kom je te werken bij een snel groeiende organisatie die inmiddels bestaat uit ca. 120 medewerkers. In de fabriek die gevestigd is in Oldenzaal (nabij Enschede en Hengelo) werk jij samen met jouw team aan de productie van siliconen precisieklepjes. Deze producten worden over de hele wereld geleverd aan bedrijven zoals Nestlé, Philips en Tesla.

Jij werkt samen met een leuke groep collega’s, die gedreven zijn om hun werk altijd goed uit te voeren. Door de informele sfeer die er heerst, leer jij je collega’s ook op een informele manier kennen. Collegialiteit staat altijd voorop, dus waar het nodig is help jij collega’s uit de brand en zij jou. Door de mensgerichte cultuur die binnen de organisatie hangt, worden al jouw vragen of ideeën opgepakt. Wil jij graag muziek luisteren tijdens je werk? Dan wordt er gezorgd voor gehoorbescherming waar muziek doorheen komt.

Natuurlijk krijg jij een fulltime uitdagende baan als productie operator en kom jij ook nog eens te werken in een enthousiast en jong team. Daarnaast krijg jij de volgende arbeidsvoorwaarden geboden:

 • Een salaris rond €2000,- bruto per maand (exclusief ploegentoeslag);
 • Je werkt in drieploegen waarvoor je een toeslag van 15% voor dag- en middagdienst en 30% voor de nachtdienst krijgt;
 • Je maakt na een tijdelijk contract, kans op een vaste aanstelling;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km (met een maximum van 35 km per dag);

Daarnaast krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en eventueel een opleiding te volgen. Ook bij Start People wordt er om jouw persoonlijke ontwikkeling gedacht. Daarom kan jij via Goodhabitz volop trainingen volgen op verschillende gebieden.

Heb jij interesse in deze functie? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!
Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Sabine via 053-4814600.