Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productie operator

Start People Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0023599

Als operator werk jij mee aan het produceren van stalen buizen. Als je eenmaal bij ons werkt, zie je de stalen buizen overal om je heen terug. Denk bijvoorbeeld eens aan de buizen in de hoofsteunen van jouw auto! Bij ons bedrijf werk je in een 3 ploegendienst, waardoor een gemiddelde dag begint met een korte overdracht met je collega’s uit de ploeg van de vorige dienst. Hoe is de dienst verlopen? Moet jij nog ergens op letten? Samen met de teamleider stellen jullie de prioriteiten samen voor die dag, waarna je snel aan de slag gaat. Gedurende jouw dienst registreer jij de productiegegevens, zodat bijzonderheden in het productieproces netjes gedocumenteerd worden voor de ploeg na jou.

Als je bij ons start, begin je als operator op een van de vier werkplekken aan de laslijn. Op het moment dat jij goed presteert, zal je ook de werkzaamheden van een andere werkplek gaan leren. Meestal begin je op de plek van de bandvoorbereider of op de plek van de bundelaar. Onze producten moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en daarom is er ook een operator verantwoordelijk voor het testen van het product. Wij noemen deze operator de monstermaker. Wanneer er kwalitatieve- of procesverstoringen optreden, communiceer je dit direct naar de lasser zodat de gevolgen beperkt blijven. De lasser is verantwoordelijk voor het hart van het proces en daarom is dit ook de meest uitdagende werkplek. Als operator blijf je altijd nadenken over hoe jij je werk op een slimmere manier uit kunt voeren. Aan het einde van de dienst maak je jouw eigen werkplek schoon en draag jij jouw werk over aan een collega van de volgende dienst. De werkdag zit erop!

Herken jij jezelf hierin?

 • Als operator ben je een vakman. Je bent flexibel en collegiaal richting je team en begrijpt het belang van de productievoortgang.
 • Jij bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 2 diploma in een technische richting
 • Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn en bent secuur in je werk.
 • Al in het bezit van een VCA certificaat? Dat is mooi meegenomen!
 • Je kunt goed in teamverband werken, maar durft ook zelf verantwoordelijkheid te nemen
 • Je bent initiatiefrijk en wacht niet af, maar grijpt in als dat nodig is
 • Je bent een doener en vindt het leuk om te sleutelen aan machines
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig
 • Je hebt een achtergrond in de metaalindustrie of in een productieomgeving. Affiniteit met de metaalbranche is zeker een pré! Je wilt je graag ontwikkelen.
 • Je start in dagdienst of in 2 of 3 ploegendienst.
 • Woonachtig in de omgeving van Maastricht, Sittard, Heerlen.

Heb jij je wel eens afgevraagd waar de buizen in de hoofdsteunen van jouw auto vandaan komen? De kans is groot dat deze geproduceerd zijn door ons!
Onze klant is een producent van stalen gelaste buizen, met vestigingen door heel Nederland. IJe komt te werken in een hecht team met je directe collega operators, de teamleider en de productieleider. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld, zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten.
De buizen worden met name geproduceerd op klantspecificatie. Ze kunnen rond, rechthoekig, vierkant of met een speciaal profiel geproduceerd worden en moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De grootste afzetmarkten zijn de automotive-, bouw / constructie-, agri- en verwarmingssector. Onze buizen zijn ook terug te vinden in hekwerken, machines, stadions, rollerbanen, auto’s (hoofdsteunen, stoelen, chassis), vrachtwagens, etc. en vele andere producten.

 • We starten met een fulltime tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Je krijgt volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen zoals VAPRO A en B
 • Je ontvangt een bruto startsalaris wat afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring tussen de 2.454 en 2.594 euro ligt
 • Je ontvangt een ploegentoeslag van 19% bovenop je bruto salaris, een vakantietoeslag van 8% en een reiskostenvergoeding
 • Wanneer jij groeit en jezelf ontwikkelt, groeit jouw salaris mee!