Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productie teamleider

Start People Breda XL

Standplaats
Oosterhout
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0019903

Voor een productiebedrijf in Oosterhout zijn we op zoek naar een Assistent Teamleider Productie.
Heb jij leidinggevende capaciteiten en heb je ervaring in een productieomgeving? Dan is deze vacature iets voor jou!
Voor Mauser Benelux zijn wij opzoek naar productie teamleiders waarbij je leiding geeft aan de operators en productafwerkers en verantwoording geeft aan de Supervisors.

Doel van de functie:
Mede leiding geven aan en mede uitvoeren van de werkzaamheden m.b.t het produceren van kunststof vaten en technische producten door middel van extrusieblazen en spuitgieten.
De functie vindt plaats binnen de afdeling productie waarbij de opdrachten worden verstrekt door de Supervisor. Er wordt gewerkt in een 5-ploegendienst.

Kerntaken en verantwoordelijkheden:

  • Leiding geven (vaktechnisch) aan operators en productafwerkers. Uitvoeren van opdrachten door in vaktechnische zin geven van richtlijnen, aanwijzingen, instructies, voorschriften enz.
  • Instellen, proefdraaien en controleren van machines, productieprogramma's en instelvoorschriften van doseringen van grondstoffen, opwarmtemperatuur grondstoffen, centrering, luchtdruk, koeling matrijzen, doorloopsnelheid massa, cyclus- en sluitingstijden matrijzen enz. Proefdraaien met de machines en voor productie vrijgeven. Controleren van de juiste werking en zo nodig bijsturen onder meer aan de hand van resultaten van de productie.
  • Verrichten van productiewerkzaamheden zoals het afwerken van producten, afvoeren van producten naar de tussenopslag, controleren van de kwaliteit, visueel en instrumenteel, bedienen van apparatuur en installaties.
  • Oplossen van storingen, lokaliseren, opsporen van oorzaken en bepalen welke storingen in eigen beheer kunnen worden verholpen dan wel TD waarschuwen en deze informeren over aard, omvang en locatie van de storing, verhelpen van eenvoudige storingen op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied, bijhouden van bijzonderheden mbt storingen en genomen maatregelen in een systeem.

Bij al je verantwoordelijkheden handhaaf je de kwaliteits/arbo- en milieuregels en werkinstructies.
Afwijkingen worden gemeld aan de supervisor en storingen aan de TD.

Ben jij diegene die we zoeken? Dan heb jij:

  • Een afgerond MBO4 niveau in een technische richting, bij voorkeur een BOL of BBL opleiding in werktuigbouwkunde/ procestechniek of extrusieblazen;
  • Werkervaring in de kunststofbranche;
  • Kennis van de producten en van het productieproces (met name spuitgieten en extrusieblazen)
  • Ervaring met het hanteren van gereedschap en elektronisch meetapparatuur. Het bedienen van valtafel, heftruck, instellen en afstellen apparatuur en machines.
  • Bij voorkeur ervaring en vaktechnisch kennis van het aansturen van operators en productiemedewerkers (geven van richtlijnen, instructies, aanwijzingen enz)

Mauser Benelux BV behoort tot de Mauser Group en is een van de grootste Europese producenten van holle kunststof producten. Dag en nacht, 24/7 produceren zij cans, vaten en andere holle producten volgens het extrusieblaasproces. Dit doen zij voor de foodindustrie, farmaceutische industrie en chemische industrie, waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van de cans en vaten voor zuren, landbouwbestrijdingsmiddelen, ziekenhuizen en basisgrondstoffen voor de rubber-verf en kunststofindustrie.

Het betreft een fulltime functie in 5 ploegendienst voor langere tijd, met kans op een vaste baan.
Daarnaast ontvang je een salaris vanaf € 15,02 exclusief 28% ploegentoeslag, op basis van jouw werkervaring.