4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiekracht structurele functie 13,24 per uur

Start People Enschede

Standplaats
Hengelo
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
6074000545

Voor een informeel bedrijf waar een uitstekende werksfeer heerst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker die op zoek is naar een baan waar je voor langere tijd kan werken en bij goed functioneren kan doorgroeien. In deze licht technische functie die gericht is op het uitvoeren van taken in het productieproces ( zoals lassen, lamineren, buigen, spuitgieten ) krijg jij de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Werkervaring in bovenstaande taken is niet een vereiste om voor deze functie in aanmerking te komen, omdat je dit op de werkvloer kan leren wanneer jij de juiste motivatie en instelling bezit!

Om voor de functie van productiekracht in Hengelo in aanmerking te komen dien je te beschikken over de volgende functie-eisen:

  • je weet van aanpakken;
  • je ziet werk zelf liggen;
  • je bent bereid om on the job te leren;
  • je wilt graag doorgroeien;
  • je bent fulltime voor langere tijd inzetbaar;
  • je kunt goed in teamverband werken maar ook zelfstandig taken uitvoeren;
  • kennis en ervaring in de kunststofindustrie is een pre maar geen vereiste.

Onze opdrachtgever bevindt zich in de kunststof branche en is gevestigd te Hengelo Overijssel, ze zijn een bedrijf die in de jaren 50 al zijn gestart en zijn momenteel internationaal gepositioneerd. Het is een groeiende organisatie, ivm deze groei zijn ze op zoek naar nieuw personeel.

De functie als productiekracht in Hengelo is fulltime voor langere tijd. In eerste instantie ga je via Start People werken bij dit leuke bedrijf maar bij goed functioneren is er zeker ruimte voor een vaste aanstelling.

Deze functie heeft ook doorgroeimogelijkheden, verder behoort een interne opleiding tot de mogelijkheden.

De functie is uit te voeren in dagdiensten (maandag tot en met vrijdag).
Het bruto uurloon inclusief ADV vergoeding is erg aantrekkeling en komt op €13,24 per uur (EUR 2180,- per maand). De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn erg goed maar misschien nog wel belangrijker, er heerst een uitstekende werksfeer met een laag verloop van personeel. Er worden geregeld bedrijfsuitjes georganiseerd.

Een leuk bedrijf met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Interesse? Neem dan gelijk contact met ons op!