Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productieleider bij Bolletje

Start People Inhouse Services - Bolletje Almelo

Standplaats
Almelo
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
0919000170

Voor de productielocatie van Bolletje in Almelo zijn we op zoek naar een productieleider. De productie-afdeling in Almelo bestaat uit een Plant Manager, een Assistent Plant Manager, vijf Productieleiders, negentien Operators C en ongeveer 125 tot 140 productiemedewekers. Er wordt gewerkt in een 3 ploegendienst (07.00-15.00, 15.00-23.00, 23.00-07.00).

Doel van de functie als productieleider bij Bolletje in Almelo is het realiseren van de geplande productie zodanig dat wordt voldaan aan de eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en kwantiteit. Het betreft een fulltime functie en een vast dienstverband voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.

Verantwoordelijkheden als productieleider bij Bolletje:

 • Leidinggeven aan medewerkers binnen een team/ploeg;
 • Aansturen van de productie-uitvoering, zodanig dat de productieplanning wordt gerealiseerd en de kwaliteitsnormen worden gehandhaafd;
 • Zorgen voor de optimale inzet van machines, materialen en mensen zodanig dat een doeltreffende en efficiente uitvoering wordt gerealiseerd;
 • Analyseren en oplossen van productieverstoringen en klachten;
 • Realiseren van de uitvoering van het bedrijfs-Arbobeleid;
 • Toelichten van en toezien op de naleving van alle bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Wat verwacht Bolletje van jou?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting levensmiddelenprocestechnologie of werktuigbouwkunde eventueel aangevuld met werkervaring in een bakkerij;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Procestechnisch inzicht;
 • Kennis van continue verbeteren op basis van de lean gedachte;
 • Eigenschappen zijn: resultaatgerichtheid, teamplayer, kwaliteitsgericht, flexibel en leergierig;
 • Bereid in ploegendienst te werken;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Kom bij ons werken! Bolletje B.V. is een oer Twents bedrijf waar, over twee locaties (Almelo en Heerde) verdeeld, circa 450 mensen werkzaam zijn.
Bolletje is een innovatieve Nederlandse A-merk fabrikant van bakkerijproducten. Bolletje is marktleider op het gebied van ontbijt- en lunchproducten en heeft daarnaast ook een belangrijke positie op de markt van tussendoortjes en seizoensproducten.

In Almelo worden, in een geautomatiseerde productieomgeving onder andere beschuit, roggebrood, knäckebröd en kruidnoten geproduceerd.
De cultuur binnen Bolletje kenmerkt zich als informeel en no-nonsense. Maar misschien wel het belangrijkste, bij Bolletje krijg jij de kans om je te ontwikkelen en jouw talenten verder te ontplooien.

Start People is als inhouse HR-dienstverlener gevestigd binnen de productielocatie van Bolletje in zowel Almelo als Heerde.

Als productieleider bij Bolletje werk je bij een krachtig merk. Bolletje is een informele organisatie waarbij de kernwaarden: betrokken, verbinden, efficient, inventief en slagvaardig onderdeel van de cultuur uitmaken. Daarnaast wordt de organisatie gekenmerkt door een dynamische werkomgeving, met veel uitdagingen en ontwikkelingen. Er is ruimte voor initiatief en ontplooiing van talenten.

Het salaris is op basis van de indeling binnen de CAO Zoetwarenindustrie, De functieschaaal voor de functie van productieleider loopt van € 2174,- tot € 3445,-. De toeslag voor het werken in 3 ploegendienst bedraagt 20%

Zie jij jezelf passen in het bovenstaande profiel? Neem dan contact op met Jeroen van Lanen via 0546-874100 of jvanlanen@startpeople.nl.