Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productieleider met doorgroeimogelijkheden

Start People Doetinchem

Standplaats
Zevenaar
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0032546

Als productieleider in dit productiebedrijf ben je verantwoordelijk voor het aansturen, organiseren en plannen van de productie. Daarnaast doe je voorstellen ter optimalisatie van de procesvoering. Je geeft leiding aan de productie medewerkers van je ploeg en wordt daarbij ondersteund door de assistent productieleider. Het gaat hierbij om een functie in 2 ploegendienst. Wanneer je alle ins- en outs van de functie van productieleider kent ga je steeds meer managerstaken tot je nemen (na ongeveer 2 jaar)en groei je uiteindelijk door tot eindverantwoordelijk manager voor de gehele fabriek. (na ongeveer 3 á 4 jaar)

De taken en verantwoordelijkheden in de rol van productieleider:

  • Organiseren en aansturen van de productieafdeling
  • Aansturen, opvolgen en bijsturen van de kwaliteitsnormen
  • Leidinggeven aan en coachen, ontwikkelen en beoordelen van de productiemedewerkers
  • Optimaliseren van de productieafdeling op organisatorisch, machine technisch en procestechnologisch gebied

Je hebt een HBO werk- en denkniveau richting techniek en/of bedrijfskunde met relevante kennis van productieprocessen.
Wij zoeken iemand met relevantie werkervaring binnen een productiebedrijf en iemand die op zoek is naar een vacature van productieleider met doorgroeimogelijkheden tot manager en eindverantwoordelijk voor de locatie.
Je bent bereid om fulltime te werken in een 2-ploegen systeem (vroeg/laat) en de bereidheid hebt om, daar waar nodig, af en toe op zaterdagochtend te werken wanneer de vroege dienst werkt.
Je bent verder bereid om vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen om alle product- en procesinformatie bij te leren.

Onze opdrachtgever is een toonaangevend en gaaf familiebedrijf in de omgeving van Zevenaar dat marktleider is in hun product. Het betreft een internationaal opererende organisatie met verkoopteams in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Ben jij na de sollicitatieprocedure dé kandidaat die we zoeken? Dan biedt onze opdrachtgever jou direct een contract. Bij gebleken geschiktheid wordt deze op termijn omgezet naar een vast contract.
Je komt te werken in een informeel, toonaangevend familiebedrijf met een lange termijn focus. Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Uiteindelijk nadat je alle ins- en outs van het proces kent groei je door tot eindverantwoordelijk manager van de gehele fabriek.
Onze opdrachtgever biedt je een inspirerende werkomgeving en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij ook aan het volgen van cursussen en opleidingen om je horizon te verbreden.
Het salaris bij deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring maar ligt tussen de €3750 en €5250 bruto per maand. Deze maandbedragen zijn exclusief vakantiegeld (8%), vaste eindejaarsuitkering (3%) en ploegentoeslag (ca 13%).