Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Purmerend XL

Standplaats
Zwaag
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
6366001310

Wil je bijdragen aan een mooi product? Werk je graag in een 3 ploegendienst? Zoek je uiteindelijk vast werk? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Als medewerker Isolatie ben je onderdeel van een belangrijk proces in de fabriek: samen met je team zorg je ervoor dat de glasproducten op de juiste manier worden geïsoleerd. Dit doe je door de glasproducten te verplaatsen in de fabriek, machines in te stellen en glasproducten de buigen te plakken!

Als medewerker isolatie begin je op niveau 1 en groei je door tot niveau 3. Per niveau krijg je een korte opleiding. Elke zes weken volgt een gesprek om te bespreken of je door kan groeien naar het volgende niveau.

Op niveau 1 ben je bezig met het opzetten van glasplaten op de machines. Dit doe je in je eentje of samen met een collega met behulp van een zuiger. De glasplaten kunnen zwaar zijn dus het is belangrijk dat je dit fysiek aan kan!

Op niveau 2 ben je, naast het opzetten van glasplaten, ook bezig met het buigen en plakken van de glasplaten. Hiervoor stel je de machines in en controleer je of het buigen en plakken goed is gegaan.

Op niveau 3 beheers je beide taken volledig zelfstandig.

Ben je als productiemedewerker op niveau 3 en nog steeds niet uitgeleerd? Dan kan je doorgroeien naar de functie van Operator bij Scheuten Glas!

Allereerst verwachten we van jou dat je enthousiast bent om te gaan werken bij Scheuten Glas! Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken en dat je respectvol omgaat met collega’s!
Talen: Je spreekt Nederlands of Engels in overleg;
Tijden: Je bent fulltime (38 uur) beschikbaar in een drieploegendienst;
Fysiek: Je bent fysiek fit; de glasplaten kunnen tot 20kilo wegen (je hebt wel hulp van een kraan)

Scheuten glas behoort tot de top 5 vanglasbedrijven in Europa. In Nederland is Scheuten Glas inmiddels een gevestigdenaam met fabrieken in Venlo en in Hoorn. In deze fabrieken worden dagelijks door enthousiaste medewerkers gewerkt aandiverse glasproducten.

In de fabriek in Zwaag zijn dagelijks een groepmedewerkers actief in een twee- of drieploegendienst.
Scheuten Glas in Zwaag ligt tegen Hoorn aan en in de buurt van Medemblik, Enkhuizen, Purmerend.

Sander de Heus, productiemanager in Zwaag:‘ Bij Scheuten Glas werken we hard in een goede sfeer, waarbij we constant op zoek zijn naar verbeteringen en waar je als werknemer kansen krijgt!’

De volgende voorwaarden bieden we je aan!

  • Een goed uurloon (12,82 per uur)
  • Fulltime in 3 ploegendienst
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste baan bij Scheuten Glas
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 8% vakantiegeld naast je salaris.