Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

Start People Roosendaal

Standplaats
Steenbergen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0006685

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als productiemedewerker? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker voor de assemblage en het verwerken en gereed maken van de producten voor klanten. Je komt te werken op een afdeling waar diverse isolatiematerialen worden gemaakt.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit :

  • Het inhalen van de producten vanaf de productielijn;
  • Daarnaast voer je een kwaliteitscontrole uit op het geproduceerde product;
  • Je zorgt ervoor dat geproduceerde producten op juiste wijze wordt verpakt en in de juiste stellage wordt geplaatst.

Heb jij affiniteit met techniek, werk jij graag met je handen en wordt jij daarnaast blij van bouwgerelateerde werkzaamheden binnen een dynamische productiehal, dan is deze functie op je lijf geschreven!
Haal jij je plezier uit het leveren van een kwalitatief goed product en ben jij niet bang voor vieze handen laat het ons weten!

Onze opdrachtgever is een bedrijf die gespecialiseerd is in de Isolatie en levert maatwerk voor zijn klanten. De reeds lang bestaande ervaring met de internationale keramische industrie heeft geleid tot een breed assortiment van op maat gemaakte producten en systemen. Alle producten hebben uitstekende eigenschappen zoals slijtvastheid, erosieweerstand, hoge sterkte, uitstekende temperatuurstabiliteit en efficiency. Deze dynamische en nog altijd groeiende organisatie biedt kansen voor zijn werknemers, De organisatie biedt een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en denkt in

Het bedrijf is goed te bereiken vanuit zowel Roosendaal, Bergen op Zoom als Moerdijk.

  • Een marktconform salaris
  • Het meewerken aan een mooi, dynamisch en groeiend bedrijf
  • Direct fulltime aan de slag met kans op een vast dienstverband
  • Een leuk en hecht team waar je direct goed in opgenomen zal worden
  • Volop kans om jezelf te ontwikkelen