Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Harderwijk

Standplaats
Zwolle
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0012028

Het proces volgen van grondstof naar product, dat is waar jij energie uit haalt. In deze fulltime functie in Elburg ga je zorgen dat de industrie op jou kan bouwen!

Jouw hoofdtaak is het produceren van producten. Dit doe je zowel handmatig als machinaal. Hierbij komen de volgende werkzaamheden kijken:

  • Aanvoer van grondstoffen
  • Ordervoorbereiding
  • Afvoer van gereed product
  • Inpakwerkzaamheden

Jij hebt technisch inzicht zodat je de verschillende machines snel onder de knie hebt. Verder is het belangrijk dat jij graag leert en flexibel bent. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde vmbo/mbo opleiding
  • ben je rekenvaardig
  • werk je nauwkeurig, zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd wordt.

Deze productielocatie bevind zich in Elburg, waar diamantgereedschappen voor de industrie worden geproduceerd. Vanuit hier worden de producten wereldwijd verkocht. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het proces, hierin is meer dan genoeg ruimte om jouw eigen initiatief en creativiteit kwijt te kunnen.

Onze opdrachtgever is goed bereikbaar vanuit Zwolle, Harderwijk, Lelystad, Kampen, Dronten.

Een leuke, afwisselende functie voor langere tijd! Je ontvangt natuurlijk een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen de organisatie is iedereen belangrijk, wat zorgt voor een prettige werksfeer.
In eerste instantie kom je te werken via Start People Harderwijk. Start People wil graag het verschil maken. Door goed contact te onderhouden met onze flexkrachten en opdrachtgevers zorgen we ervoor dat we weten wat er speelt. We bieden opleidingen en trainingen en zijn altijd goed bereikbaar. Als je gaat werken via Start People ontvang je een account van Goodhabitz waarin je diverse leuke en interessante online trainingen kunt volgen. Je kunt bij ons terecht voor tijdelijke functies maar ook zeker als je op zoek bent naar een vaste aanstelling. Het matchen van opdrachtgever en kandidaat voor de lange termijn is waar wij voor gaan!