Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Veendam

Standplaats
Heiligerlee
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0023491

Ben jij een echte aanpakker die fysieke werkzaamheden wil verrichten en houdt van hard werken? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. We zijn op zoek naar medewerkers voor de klinkerij. Je stelt de machine in en zorgt ervoor dat de riemen door de machine gaan. We zoeken hiervoor sterke productiemedewerkers, die het geen probleem om de hele dag fysiek bezig te zijn. Je werkt vanaf een orderbon dus het is belangrijk dat je goed leest wat er gedaan moet worden en dat je nauwkeurig te werk gaat. Verder zorg je voor de aanvoer van materialen en heb je oog voor je omgeving en de veiligheid. Daarnaast ben je bereid om nieuwe dingen te leren en ga je een uitdaging niet uit de weg. Herken jij jezelf in deze vacature dan komen wij graag met jou in contact!

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met ervaring in de productie en bij voorkeur met fysieke werkzaamheden. Je bent iemand met technische kennis en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je vindt het prettig om in een informele werkomgeving te werken en je houdt wel van een lolletje op zijn tijd. Voldoe je ook nog aan de volgende punten dan ben je dé kandidaat die wij zoeken

  • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken
  • Je bent fysiek sterk
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de metaal

Motivatie en de juiste mentaliteit vinden we belangrijker dan ervaring. Dus voldoe je niet geheel aan deze functie eisen, maar denk je toch dat je ons kunt overtuigen? Neem dan ook zeker contact met ons op!

Bij onze opdrachtgever werk je samen met ongeveer 100 collega’s. Het is een familiebedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan het binden van de medewerkers. Ze hebben verschillende afdelingen en ze streven ernaar om de medewerkers breed inzetbaar te maken. Er heerst een nuchtere Groningse werkmentaliteit, waarbij van een ieder wordt verwacht dat ze het werk zien liggen. Samen met je collega's zorg je voor een mooi eindproduct.

Wij bieden een fulltime functie in 2 ploegen. Het salaris ligt tussen de € 2000 en € 2200 afhankelijk van de ploegentoeslag en werkervaring. Naast een goed salaris krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en/of opleidingen.
De werktijden in 2 ploegen:
Ochtenddienst: ma t/m do 6:00-14:30 op vrijdag 6:00 tot 12:15.
Middag: ma t/m do 14:15-22:45 op vrijdag 12:00 tot 18:00.
Je bent dus op vrijdag altijd lekker op tijd vrij om het weekend in te luiden.

Het gaat om een functie voor de lange termijn. De opdrachtgever is echt op zoek naar kandidaten die zich willen verbinden aan de organisatie. Bij goede prestaties is er dus de mogelijkheid om een vast contract te krijgen.