Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Productiemedewerker

SP Meppel XL

Standplaats
Wolvega
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0025902

Heb jij affiniteit met technische werkzaamheden en ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Dan is het werken als productiemedewerker bij Motip Dupli iets voor jou!

Voor Motip Dupli in Wolvega zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Deze organisatie is dé nummer 1 in Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen.

Als productiemedewerker bij deze groeiende organisatie ga je aan de slag als inpakker en/of blikopzetter. Uiteindelijk is het mogelijk om op verschillende afdelingen te werken.

Als blikopzetter heb jij een belangrijke taak bij het ondersteunen van de operator. Jij zorgt er namelijk voor dat de lijnen draaiende blijven. Dit doe jij middels het besturen van een tilmachine die een groot magneet bevat. Hiermee verplaats jij de blikken naar de lijnen. Zo zorg jij ervoor dat de lijnen draaiende blijven en de blikken gevuld kunnen worden.

Als inpakker zorg jij ervoor dat de blikken handmatig ingepakt worden in dozen. Deze dozen stapel jij op pallets en boek je in middels een scanner.
Gedurende deze werkzaamheden heb jij oog voor detail, veiligheid en durf jij collega's hier ook op aan te spreken.

Je steekt graag de handen uit de mouwen en weet van hard werken. Ervaring is een pré. Daarnaast zijn de volgende eisen van belang, namelijk:

  • Je bent beschikbaar voor oproepdiensten in ploegen. Ochtend, middag, of nachtdiensten.
  • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 3 tot 5 dagen;
  • Je bent minimaal 18 jaar;
  • Je beschikt over minimaal Mbo niveau 3 of 4.

Motip Dupli Group is met haar merken Mo-Tip, DUPLI-Color, Presto en ColorMatic veelal actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment aan spuitbussen. Deze spuitbussen worden onder andere afgevuld met kwalitatief hoogwaardige (auto)lakken, zoals bijvoorbeeld remmenreiniger en siliconenensprays. Motip is met name gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de distributie van deze spuitbussen. Binnen Motip Dupli zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden en worden er opleidingen aangeboden. Je komt te werken in veelzijdige teams waarbij hard werken gepaard gaat met een fijne werksfeer.

Motip Dupli B.V. opereert vanuit een visie dat haar klanten altijd het belangrijkste zijn. Om kwaliteit structureel in het bedrijf te borgen heeft Motip Dupli B.V. de benodigde procedures en werkinstructies vastgelegd in een ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitssysteem en een daarin geïntegreerd veiligheid beheersysteem.

Motip Dupli B.V. is gevestigd in Wolvega. Wolvega is goed te bereiken vanaf Heerenveen, Drachten, Meppel, Kampen, Emmeloord en Hoogeveen.

De vacature betreft een parttime functie voor bepaalde tijd;

  • Je krijgt een tijdelijk contract;
  • Een salaris van €11,33 bruto per uur excl. toeslagen vanaf 21 jaar;
  • Ploegentoeslag van 15%;
  • Vakantiegeld van 8%;
  • Reiskostenvergoeding á € 0,19 per km met een max van 100 km.
  • Een baan in een schone werkomgeving met gezellige collega's.

Ben jij de geschikte kandidaat? Reageer dan snel door te solliciteren!