Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0023987

“Happen naar Peijnenburg”, wie kent de reclame niet? Ben jij ook dol op de koeken van Peijnenburg en wil jij zorgen dat iedereen hiervan kan blijven genieten? En wil jij parttime aan de slag? Lees dan gauw verder!

Als productiemedewerker bij Peijnenburg in Sintjohannesga draag jij bij aan het verpakkingsproces van de beroemde koeken. Jij bent verantwoordelijk voor het correct verpakken van de producten, maar ook voor de kwaliteit. Hierom voer jij tussentijds kwaliteitscontroles uit, om ervoor te zorgen dat iedereen “happie” wordt van de door jou verpakte koeken!

Jouw veelvoorkomende taken als productiemedewerker:

 • Het verpakken van koeken in allerlei soorten en maten;
 • Het uitvoeren van (kwaliteit)controles;
 • Het schoonhouden van jouw werkplek;
 • Ervoor zorgen dat de machines blijven draaien door kleine storingen te verhelpen.

Jij zit niet graag stil en weet wat hard werken is. Jij kunt goed samenwerken, maar ook zelfstandig red jij je. Verder ben jij precies, netjes en werk jij kwaliteitsgericht.

Daarnaast verwachten wij het volgende van jou:

 • Jij hebt ervaring als productiemedewerker;
 • Jij bent minimaal 3 dagen per week flexibel inzetbaar;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal goed, in verband met de veiligheid op de werkvloer;
 • Jij bent in het bezit van eigen vervoer: de fabriek is niet bereikbaar met het OV.

Elke vrijdag maken wij de planning voor de volgende week. Wij verwachten van jou dat jij jouw beschikbaarheid aan ons doorgeeft zodat wij jou op basis daarvan kunnen inplannen. Er wordt gewerkt van maandag t/m vrijdag, de werktijden zijn als volgt: 7:00 – 15:30 | 15:30 – 00:00 | 00:00 – 7:00 uur. Wij verwachten van jou dat jij inzetbaar bent in zowel de vroege, late als nachtdienst.

Goed om te weten: omdat je ingepland wordt op basis van de drukte bij Peijnenburg en jouw beschikbaarheid kan het aantal werkdagen per week verschillen (8 - 32 uur).

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries NV, bestaat inmiddels 135 jaar. Peijnenburg ken je ongetwijfeld van de ontbijtkoek. Maar wist jij dat Peijnenburg ook andere luxe koeken verpakt? Voorbeelden hiervan zijn: Snelle Jelle, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. Peijnenburg heeft drie vestigingen in Nederland, waarvan één in Sintjohannesga.

Als productiemedewerker ga jij bijdragen aan het productieproces van deze koeken. Je komt terecht in een hardwerkend team, dat elke dag vol enthousiasme weer aan de slag gaat om zoveel mogelijk mensen te kunnen voorzien van deze heerlijke koeken.

Sintjohannesga is een klein dorpje gelegen tussen Joure en Heerenveen. De fabriek is met eigen vervoer ook goed bereikbaar vanaf Leeuwarden, Drachten en Sneek.

Wij bieden jou een parttime dienstverband en een tijdelijk contract. Echter is het wel onze intentie om jou voor langere tijd als productiemedewerker bij Peijnenburg in te zetten!

Maar er is meer:

 • Jij ontvangt een goed bruto uurloon van € 12,06, na 26 gewerkte weken wordt dit € 13,45;
 • Tussen 18:00 en 06:30 ontvang je 38% ploegentoeslag bovenop jouw uurloon;
 • Je hebt recht op reiskostenvergoeding (max. € 11,86 per dag);
 • Op onze kosten behaal jij de certificering voor HACCP, allergenen en Food Defense;
 • Eens per week mag jij ontbijtkoeken mee naar huis nemen; een lekker tussendoortje voor jou, je familie en vrienden!

Sollicitatieprocedure: zodra jij solliciteert nemen wij binnen 2 werkdagen contact met jou op. Na het telefonische contact plannen wij een afspraak in waarbij wij een intakegesprek voeren, gevolgd door een rondleiding door de fabriek. Daarna ga jij 1,5 uur meewerken om te ervaren hoe het is bij Peijnenburg. Indien het van beide kanten positief is mag jij starten bij Peijnenburg!