Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Productiemedewerker

Start People Recticel B.V.

Standplaats
Tiel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0005192

Start People in Kesteren is op zoek naar productiemedewerkers! Is dit iets voor jou of ken jij iemand die graag bij ons aan de slag wilt laat het ons weten! In deze baan als productiemedewerker help jij Recticel met het maken van matrassen. Wil jij graag 3 dagen werken? Dat kan! Wil jij toch 5 dagen in de week werken? Ook mogelijk bij ons! Start People is van alle markten thuis en wij zijn super flexibiel.
Het is belangrijk dat je een teamplayer bent want er wordt veel in een team gewerkt. Elke dienst werk je met een team van 25 mensen. Geen een dag is hetzelfde bij Recticel en samen zorg je er voor dat alle lagen schuim correct worden gesneden zodat de klant een lekker matras krijgt!

Om een matras te produceren voer je verschillende werkzaamheden uit.

 • controleren van de kwaliteit
 • Machines controleren
 • Invoeren en verwerking van materialen van het transport
 • Productie werk uitvoeren

Daarnaast hebben we op afdeling ook nog andere plekken zoals 'intern transport', 'coördinator' en 'uitpakker'. Recticel is een groot bedrijf met veel mogelijkheden. Zo hebben we ook nog vacatures openstaan bij de afdeling Assembly, Converting, Inbound en Outbound. Mocht je daar meer over willen weten zijn wij te bereiken op 0488423000 of via recticel@startpeople.nl. Je kan ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Dan gaan wij kijken op basis van jouw CV waar je het beste zou passen.

In Recticel zijn wij opzoek naar mensen die graag in 2 ploegen willen werken. Het bedrijf Recticel produceert schuim van dit schuim worden er grote schuimblokken gecreëerd. Van die blokken met behulp van de machines kunnen wij aan het einde een mooi eind product produceren.

 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder(omdat er in de avond en met machines wordt gewerkt);
 • Je spreekt Nederlands of Engels;
 • Jij steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Minimaal drie dagen beschikbaar, voorkeur gaat uit naar fulltime;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent leergierig en wilt graag voor langere tijd aan de slag;
 • Je bent bereid twee ploegen werken van 06:00-14:05 en 14:05-22:10.

Ervaring is een pré, we kunnen je namekijk veel aanleren!

Recticel is sinds 1959 gevestigd in Kesteren. Dit is één van de 98 locaties die internationaal worden gebruikt. De grootste markt is in Duitsland. Recticel verkoopt en bewerkt polyurethaanschuim. Hierbij kan je denken aan het schuim voor matrassen, isolatie en meubilair. Recticel b.v. is betrokken bij het hele proces. Ze producren het schuim in blokken van 26 meter lang. Daarna worden er producten gemaakt zoals matrassen, isolatie materiaal en bekleding in auto of banken. Over de verschillende afdelingen worden deze schuimblokken bewerkt tot een matras of tot andere producten. Er zijn ook bedrijven die het schuim inkopen en zelf verwerken. De afdeling inbound en outbound zijn verantwoordelijk hiervoor.

Recticel draait vrijwel altijd twee ploegen. Bij drukke tijden kan er een derde ploeg komen. Af en toe wordt er ook op zaterdag gewerkt. Dit is niet verplicht en zit een 200% toeslag op.
Recticel ligt aan de rand van Kesteren. Het ligt gunstig gelegen naast de afslag bij de A15. Het ligt dichtbij Tiel, Wageningen, Veenendaal, Arnhem en Nijmegen. Helaas is het minder goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Start People heeft een Inhouse locatie bij Recticel. Zo zijn wij altijd in de buurt voor jouw vragen en helpen we Recticel met de planning.

 • Reiskosten
 • Groeikansen
 • Fulltime (of parttime mocht dit je wens zijn) werk voor een langere periode
 • Een salaris van 12,-14 bruto per uur
 • Overwerk 150%, zaterdagweg 200%

Hebben we je al enthousiast gemaakt? Solliciteer dan direct en word onze nieuwe productiemedewerker/operator!

Mocht je meer informatie willen zijn wij bereikbaar op 0488423000 of via recticel@startpeople.nl
Tot snel!